قائم مقام وزير كشور در امور مجلس گفت: نگاه امنيتي به بحث مبارزه با مواد مخدر به پيچده تر شدن و ورود مواد مخدر صنعتي با عناوين و اسامي متفاوت منجر شده در حالي كه اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر سياستي دقيق، كارشناسي و منطبق با شرايط امروز جامعه است.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، حسينعلي اميري در گفتوگو با پايگاه اطلاعرساني ستاد در بيان راهكارهاي اجتماعي كردن موضوع مبارزه با مواد مخدر و لزوم نقشپذيري جامعه در برابر اين پديده اجتماعي اظهار كرد: به عنوان فردي كه سالها در دستگاه قضايي مسووليت داشتم و آشنايي كامل به اين پديده شوم اجتماعي دارم، همواره معتقدم بودم كه يكي از مهمترين راهكارهاي مبارزه با اعتياد در سطح جامعه اجتماعي كردن اين موضوع است.
وي افزود: مدتها با رويكرد امنيتي به بحث مبارزه با مواد مخدر نگاه كرديم و حاصل اين نگاه وضعيت فعلي است كه با آن مواجه شدهايم به طوري كه روز به روز امورات اين آسيب اجتماعي پيچدهتر و ورود مواد مخدر صنعتي با عناوين و اسامي متفاوت رو به افزايش است.
قائم مقام وزير كشور در امور مجلس افزود: سياستي كه وزير كشور در مقام دبيركلي ستاد مبارزه با مواد مخدر اتخاذ كرده است، سياستي كاملا درست، دقيق و كارشناسي شده است كه مقتضي با شرايط فعلي جامعه است و معتقديم آگاهسازي و دادن اطلاعات حق مردم است تا با آثار و تبعات اين پديده آشنا شوند.
اميري ادامه داد: تجربه نيز ثابت كرده كه در هركجا مردم به كمك حاكميت و نظام آمده و در حل معضلات اجتماعي مشاركت كردهاند موفقيتهاي خوبي داشتهايم و تجربههاي مختلف ۳۴ سال گذشته پس از انقللاب اسلامي از جمله دفاع مقدس نمونه روشني از پاي كار آمدن مردم و كمك به حاكمبت ودولت است.
قائم مقام وزير كشور در امور مجلس ابراز اميدواري كرد كه با رويكرد و سياست درست اجتماعي شدن موضوع مبارزه با مواد مخدر كه با مشاركت مردم پيش خواهد رفت شاهد كنترل و كاهش اعتياد در جامعه باشيم و روزي را شاهد باشيم كه كشور عاري از گرفتاريهاي اعتياد باشد.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۱۷