معاون سابق امور اجتماعي و فرهنگي شهردار تهران از راهاندازي و فعاليت خانههاي مددكاري اجتماعي در ۳۷۴ محله تهران با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه خبر داد.
محمدهادي ايازي در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاكيد بر انتخاب مسير درست براي حل معضل اعتياد در قالب اجتماعي كردن مبارزه گفت: مهمترين موضوعي كه به نظر ميرسد در شرايط فعلي ميتواند به حل اين آسيب بزرگ اجتماعي كمك كند مردمي كردن مبارزه با مواد مخدر و فرهنگسازي آن است.
وي افزود: با اين رويكرد نه تنها شاهد مشاركت گسترده مواد مخدر خواهيم بود بلكه نقش سازمانهاي مردمنهاد در اين بخش ميتواند تعيينكننده و حائز اهميت باشد.
ايازي با بيان اينكه به نظر ميرسد ساختارهاي موجودي كه در زمينه مواد مخدر پيش بيني شده ساختارهاي كارآمدي نيست، اظهار كرد: هرچند دستگاههاي دولتي موظف به ارائه برنامه در اين زمينه هستند اما ساختار موجود پاسخگوي اين مساله نيست و اگر بتوانيم مشاركت مردم در حوزه اعتياد ايجاد كنيم به موفقيتهايي خواهيم رسيد چرا كه مردم همواره نشان دادهاند در هر زمينهاي كه به صورت گسترده مشاركت كردهاند نقش بيبديل و تعيين كنندهاي داشتهاند.
معاون سابق امور اجتماعي و فرهنگي شهردار تهران با تاكيد بر نقش و حضور مردم در حل معضل اعتياد در جامعه گفت: دستگاههاي دولتي نيز بايد در اين زمينه برنامههايي را اتخاذ كرده و بسترهاي حضور مردم را فراهم كنند.
ايازي در خصوص نقش شهرداري بهعنوان مردميترين ارگان نيز گفت: شهرداري در سازمان رفاه، خدمات و امور اجتماعي منطبق با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با اعتياد برنامههايي را تدوين و در ۳۷۴ محله شهر تهران خانههاي مددكاري اجتماعي پيش بيني كرده است كه اين مراكز درصدد فراهم كردن زمينههاي مشاركت مردم هستند.
وي در ادامه اظهار كرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر بايد نحوه مشاركت مردم در اين زمينه را مورد بررسي قرار دهد و اگر به راهكارهاي مناسب در اتاق فكر خود رسيد اعمال كند، به نظر ميرسد شهرداري و ساير ارگانهايي كه ارتباط گستردهاي با مردم دارند ميتوانند نقش جديتري را ايفا كنند.
منبع خبر: روابط عمومی ستاد کبارزه با مواد مخدر ۹۳٫۲٫۱۷