به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای اسکندر مومنی با تبریک سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر افزود: علیرغم تصویب سه کنوانسیون بین المللی و چند کنوانسیون در بحث مبارزه با مواد مخدر در سطح بین المللی همچنان شاهد هستیم که مواد مخدر افزایش فزایندهای در بخش عرضه و تولید در جهان داشته است کما اینکه شاهد افزایش فزاینده مصرف مواد مخدر نیز هستیم.
وی گفت: در ۱۳ سال گذشته بیش از ۲۲ درصد مصرف مواد مخدر در جهان افزایش پیدا کرده و این زنگ خطریست که باید شیوههای مبارزه را تغییر بدهیم.
دکتر مومنی افزود: یکی از چالشهای منطقهای ما افزایش تولید مواد مخدر و محرکههایی مثل شیشه است که در همسایگی ما (کشور افغانستان) تولید میشود و این افزایش با حمایتهای کشورهای دارای تکنولوژی نوین صورت میگیرد که بذرهای پرباری را تولید میکنند و حمایتهای فراوانی از کشت و تولید این بذرها میشود که موجب افزایش مواد در همسایگی ما شده است.
وی گفت: اکنون یکی از چالشهای بزرگ جهان در حوزه مبارزه با مواد مخدر، نبود هماهنگی و یکپارچگی در امر مبارزه با مواد مخدر توسط کشورهاست.
دکتر مومنی افزود: کما اینکه قوانین و مقررات کافی نیز در مجامع بین المللی تصویب شده که جمهوری اسلامی به همه آنها پایبند است، اما کشورهایی که توانمندی بالایی دارند به هیچ کدام از این قوانین و مقررات پایبند نیستند و خودشان ترویج دهنده کشت و تولید مواد مخدر نیز هستند.
وی به بحث کاهش تقاضا و پیشگیری طرح یاری گران زندگی اشاره کرد و گفت: ما این طرح را به تصویب رسانده ایم که هم اکنون در بین مدارس به اجرا گذاشته شده است کما اینکه در حوزه درمان نیز داروهای جدیدی به خط تولید رسیده است.
بیش از ۸ میلیون دانش آموز تحت پوشش طرح یاری گران زندگی
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:بیش از ۸ میلیون دانش آموز تحت پوشش طرح یاری گران زندگی قرار گرفتند و این طرح در بیش از ۴۰ هزار مدرسه اجرا میشود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=71824
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : https://www.iribnews.ir/fa/news/3147800
- 328 بازدید
- بدون دیدگاه