• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
10

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: مقابله با آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد، نيازمند توجه جدی به دو عنصر آموزش و مراقبت است

  • کد خبر : 717
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۸:۰۴

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نخستین نشست راهبردی مشترک اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری این ستاد و روسای کمیته فرهنگی و پیشگیری استان‌های سراسر کشور بر توجه جدی به دو عنصر آموزش و مراقبت در مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.وي در اين خصوص گفت: آموزه‌هاي ديني ما بر اساس فطرت […]


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نخستین نشست راهبردی مشترک اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری این ستاد و روسای کمیته فرهنگی و پیشگیری استان‌های سراسر کشور بر توجه جدی به دو عنصر آموزش و مراقبت در مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وي در اين خصوص گفت: آموزه‌هاي ديني ما بر اساس فطرت و خلقت نيز بر اين دو محور استوار شده و آموزش براي تربيت و اصلاح و مراقبت براي پيشگيري و جلوگيري از انحراف و آسيب پذيري است .

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس طه طاهری در این نشست که در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، با بیان اینکه این جلسه، نخستین نشست مشترک بعد از ابلاغ سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد است، گفت: در واقع این تازه آغاز راه است و کارهای جدیدی در حوزه پیشگیری در حال انجام مي‌باشد و هدفمان این است که آحاد سالم جامعه دچار آسیب نشوند.

وي افزود: در مباحث پیشگیری از اعتیاد، ابتدا باید مخاطب آن شناسایی شده و سپس مسائل و موضوعات این حوزه، با گفتمان درست و اصولی به مخاطب ارائه شوند.

طاهري با بیان اینکه در مقابله با آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد باید به دو عنصر مهم آموزش و مراقبت توجه جدی شود، تصریح کرد: این دو عنصر یعنی آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد و مراقبت از اقشار سالم جامعه باید به خوبی به مردم جامعه منتقل شوند و این آموزش‌ها نیز به گونه‌ای باشند تا آنان از خود و خانواده‌شان در مقابل آسیب‌ها مراقبت کنند.

وي در اين خصوص گفت: آموزه‌هاي ديني ما نيز بر اساس فطرت و خلقت نيز بر اين دو محور استوار شده و آموزش براي تربيت و اصلاح و مراقبت براي پيشگيري و جلوگيري از انحراف و آسيب پذيري است.

قائم مقام دبیرکل ستاد اظهار داشت: برنامه‌های مندرج در سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد، باید مقتدرانه و به درستی اجرایی شوند و اگر هم این سند نیاز به اصلاح دارد، باید بازنگری‌های لازم صورت پذیرد.

طاهری با تاکید بر اینکه نحوه انتقال مفاهیم به خانواده‌ها و جمعیت بین ۱۵ تا ۶۴ سال کشور باید مشخص شود، گفت: خانواده‌ها باید به هوش باشند تا فرزندانشان گرفتار دام اعتیاد نشوند، چرا که اگر فرزندی معتاد شد خانواده‌اش به دلیل کم‌کاری در محبت، مراقبت و آموزش مقصر است و نبايد ديگران را به خاطر اعتیاد فرزندش محکوم کند.

وی در ادامه، اقدامات معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش را در حوزه پیشگیری از اعتیاد خوب ارزیابی کرد و افزود: آموزش‌های پیشگیرانه باید از سنین خردسالی، مدارس، خانواده‌ها و رسانه‌ها آغاز شوند و به مراتب در محیط‌های کاری و آموزشی بالاتری ارائه شوند.

طاهري از اقدامات شبانه‌روزي نيروي انتظامي در مبارزه با موادمخدر تقدير كرد و افزود: پليس ايران در صدر پليس‌هاي جهان قرار دارد كه فعالانه با سران و قاچاقچيان موادمخدر مقابله مي‌نمايد و در اين زمينه ممتاز ميباشد . ضمنا در مبارزه با قاچاقچيان تعدادي از بهترين فرزندانمان به شهادت رسيده‌اند ، ليكن اميدواريم اين دقت و كفايت پليس در بخش مقابله با فروشندگان خرد و توزيع‌كنندگان خرد نيز با دقت و قاطعيت بيشتري انجام شود.
گفتني است؛ در پایان این نشست از مدیران کل بهزیستی و روسای کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های آذربایجان غربی، خراسان رضوی و کرمانشاه و دبیران کمیته‌های فرهنگی و پیشگیری این استان‌ها تقدیر شد.


منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۱/۱۱/۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=717

برچسب ها