محمدمهدی اسماعیلی در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در راستای آموزش پیشگیری اولیه از اعتیاد وبينار کشوری در دو سطح مقدماتی و میانی برای ۸۰ نفر از کارشناسان مرتبط و فعال رشته مشاوره و روانشناسی دانشگاه فنی و حرفه ای، در تاريخ ۱۷ و ۱۹ خردادماه سالجاري برگزار گردید.
وی افزود: بحث آموزش و تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد کار ویژهای است که سبب می شود هر چه نیروی متخصص بیشتری در این حوزه تربیت شود به همان نسبت شاهد تأثیرگذاری بیشتر بر جامعه هدف خود باشیم .
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد بیان داشت: در آسیبهای اجتماعی نباید تنها به صورت تک بعدی به موضوع نگاه کرد چرا که عوامل مختلفی منجمله فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی و محیطی در اعتیاد به هم پیوسته هستند بنابراین در این مورد همه ابعاد را باید در نظر گرفت.
برگزاری دوره آموزش تربیت کادرمتخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از برگزاری دوره آموزش تربیت کادر متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد به همت دانشگاه تهران و دانشگاه فنی و حرفهای خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=71525
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
- 428 بازدید
- بدون دیدگاه