• امروز : چهارشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
کل پست ها: 74943اخبار امروز : 17
4

مرگ دو هزار و ۹۵۷ نفر بر اثر سوءمصرف مواد مخدر در سال ۹۲/ آمار فوت زنان ۱۵ درصد افزایش یافت

  • کد خبر : 7115
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶

آمار تلفات ناشی از سوءمصرف مواد مخدر طی سال گذشته در حالی ۳٫۲ درصد کاهش یافت که در این مدت با افزایش ۱۵٫۶ درصدی در آمار مرگ زنان بر اثر سوءمصرف مواد مخدر مواجه بودیم.به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال گذشته دو هزار و […]

آمار تلفات ناشی از سوءمصرف مواد مخدر طی سال گذشته در حالی ۳٫۲ درصد کاهش یافت که در این مدت با افزایش ۱۵٫۶ درصدی در آمار مرگ زنان بر اثر سوءمصرف مواد مخدر مواجه بودیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال گذشته دو هزار و ۹۵۷ نفر بر اثر سوءمصرف مواد مخدر در کشور جان خود را از دست دادند که از این تعداد دو هزار و ۷۲۷ نفر مرد و ۲۳۰ نفر زن بودند. تعداد فوت شدگان ناشی از اعتیاد در سال ۱۳۹۱، سه هزار و ۵۶ نفر بود که دو هزار و ۸۵۷ از آنان مرد و ۱۹۹ نفر زن بودند.

بر اساس این گزارش آمار تلفات اعتیاد در سال ۱۳۹۱، سه هزار و ۵۶ نفر بود که این رقم با ۳٫۲ درصد کاهش به دو هزار و ۹۵۷ نفر در سال گذشته رسید.
در سال گذشته استان‌های تهران با ۷۳۵ فوتی، اصفهان با ۳۱۲ و خراسان رضوی با ۲۱۲ بیشترین و استان‌های بوشهر با ۱۳، ایلام و آذربایجان غربی هر کدام با ۱۷ و خراسان جنوبی با ۱۸ مورد کمترین تلفات ناشی از سوءمصرف مواد مخدر را داشته‌اند.

همچنین در سال ۱۳۹۲، بیشترین آمار تلفات اعتیاد با ۳۲۸ فوتی در آذر ماه و کمترین‌ آن با ۲۰۳ فوتی در خرداد ماه ثبت شده ‌است.

یادآور می شود روند نزولی مرگ ناشی از مصرف مواد مخدر که از سال ۱۳۸۶ در کشور آغاز شده در سال گذشته نیز ادامه یافت. میزان کاهش مرگ ناشی از مصرف مواد مخدر در سال ۱۳۹۰ در مقایسه با سال ۱۳۸۹ برابر با ۱٫۷ درصد، در سال ۱۳۹۱ نسبت به سال ۱۳۹۰، ۱۴٫۹ درصد و در سال گذشته نیز ۳٫۲ درصد بود.

منبع خبر:  خبر آنلاين ۹۳٫۲٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7115

برچسب ها