• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73642اخبار امروز : 8
5

لزوم مشخص کردن مواضع و قوانین خانواده به منظور پیشگیری از اعتیاد فرزندان

  • کد خبر : 7100
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۹:۰۱

یک عضو دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر اینکه خانواده‌ها نقش کلیدی در پیشگیری از اعتیاد در جامعه دارند، گفت: خانواده‌ها برای مصونیت فرزندان خود از مساله اعتیاد قوانین و مواضع روشن برای زندگی خانوادگی مشخص کنند.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دکتر سعید ممتازی در گفت‌وگو با پيگاه اطلاع‌رساني ستاد […]

یک عضو دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر اینکه خانواده‌ها نقش کلیدی در پیشگیری از اعتیاد در جامعه دارند، گفت: خانواده‌ها برای مصونیت فرزندان خود از مساله اعتیاد قوانین و مواضع روشن برای زندگی خانوادگی مشخص کنند.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دکتر سعید ممتازی در گفت‌وگو با پيگاه اطلاع‌رساني ستاد درباره اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: خانواده به دو دلیل همراه بودن با فرزندان از زمان کودکی و زمان کافی برای در کنار آنها بودن نقش اساسی در پیشگیری از اعتیاد در جامعه دارند.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها باید اصول کلیدی را در رابطه با پیشگیری از اعتیاد فرزندان خود و آینده‌سازان کشور به کار گیرند، گفت: برخی از این اصول به مسائل تربیتی و پایه‌ای فرزندان باز می‌گردد که باید از زمان خردسالی فرزندان مورد توجه والدین قرار گرفته شود.

این روانپزشک در توضیح اصولی که توسط والدین باید به کار گرفته شود، ادامه داد: والدین باید ارتباط مناسب، کافی و مستمر با فرزندان خودر برقرار کنند و در فعالیت فرزندان همچون تفریح و ورزش شرکت داشته تا در صورتی که فرزند آنها با مشکلی در حوزه اعتیاد یا اخلاق مواجه شد از همان ابتدا بتوانند اقدامات پیشگیرانه انجام دهند.

این عضو دانشگاه علوم پزشکی زنجان از خانواده‌ها خواست؛ قوانین و موضع روشني برای زندگی خانوادگی خود مشخص کنند تا از این طریق نیز جهت پیشگیری از اعتیاد جامعه گام برداشته و فرزندان خود را نسبت به این بلیه خانوادگی و اجتماعی مصون سازند.

به گفته دکتر ممتازی والدین باید الگوی مناسبی برای فرزندان خود در خانواده باشند و از واکنش‌های عصبی، مصرف الکل، مواد مخدر و سیگار در حضور فرزندان، خودداری کنند.

وی افزود: باید به کودکان، دانش‌آموزان و دانشجویان آموزش داد تا در انتخاب دوست دقت کرده و دوست‌های خود را با فکر انتخاب کنند.

این عضو دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پایان خاطر نشان کرد: خانواده‌ها به فعالیت فرزندان خود نظارت و مراقب داشته و آگاه باشند که فرزندان آنها با چه کسانی در ارتباط هستند. همچنین والدین نباید از طرح چنین سوالاتی از فرزندان خود ترس داشته باشند چرا که این اقدام حتما باید به صورت ملایم و دوستانه مطرح شود و به‌هیچ عنوان لحن بازجویانه نداشته باشد.

منبع خبر:  روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۱۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7100

برچسب ها