• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73642اخبار امروز : 8
7

محدوده مدارس بايد از مواد مخدر پاك شود

  • کد خبر : 7003
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱

بر اساس تحقيقات انجام شده در سال نود ، ۱/۱ درصد (يك و يك دهم) دانش آموزان سابقه مصرف قرص اكستازي دارند و چهار دهم درصد دانش آموزان بين ۱۶ و ۱۷ سالگي نیز حداقل یکبار تجربه مصرف شيشه را داشته اند و امسال نيز طرح شيوع شناسي اعتياد در مدارس از سوي ستاد مبارزه […]

بر اساس تحقيقات انجام شده در سال نود ، ۱/۱ درصد (يك و يك دهم) دانش آموزان سابقه مصرف قرص اكستازي دارند و چهار دهم درصد دانش آموزان بين ۱۶ و ۱۷ سالگي نیز حداقل یکبار تجربه مصرف شيشه را داشته اند و امسال نيز طرح شيوع شناسي اعتياد در مدارس از سوي ستاد مبارزه با موادمخدر و با همكاري وزارت آموزش و پرورش اجرايي خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دكتر شهلا اعزازي جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني ستاد در مورد اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر مي‌گويد: در كنار حل كردن مشكلات ريشه‌اي در رابطه با مواد مخدر از جمله دسترسي آسان، قيمت‌هاي پايين، تبليغات پرزرق و برق و… اجتماعي شدن موادمخدر به نفع جامعه است اما ظرافت در برنامه‌ريزي و اقدام در اجتماعي كردن آن از اهميت بسياري برخوردار است. اطلاع رساني صحيح و به موقع مي‌تواند گرايش ناآگاهانه به سوي اين مواد را كاهش ‌دهد.

وي با بيان اين كه متاسفانه امروزه تغيير سبك زندگي به سوي فردگرايي در جامعه و حتي خانواده پيش مي‌رود، مي‌افزايد: خانواده‌ها خود طعمه مواد مخدر هستند به همين سبب بايد از خود و فرزندانشان مراقبت‌هاي لازم را به عمل آورند. در اين راستا دولت و مسئولان بايد آموزش‌هاي لازم را به آنها بدهند. مشاركت مردم در پيشگيري، درمان و حتي مبارزه با موادمخدر امري ضروري به نظر مي‌رسد.

دكتر اعزازي با اشاره به گرايش نوجوانان و دانش‌آموزان به مواد مخدر، ادامه مي‌دهد: بايد در مورد مضرات موادمخدر و تاثيرات آن به دانش آموزان مقطع متوسطه اول به بالا گوشزده شود و آموزش‌هاي لازم به آنها داده شود و در اين آموزش‌ها مي‌توان از كساني كه قبلا موادمخدر مصرف ‌كرده و پاك شده‌اند كمك گرفت تا تجربيات خود را در اختيار دانش‌آموزان قرار دهند.

وي تصريح كرد: پليس نيز در نشست‌هاي دوستانه و صميمي با نوجوانان، به تشريح برخورد خود با سوداگران مرگ بپردازد كه در اين صورت آموزش‌هاي دانش‌آموزي ملموس‌تر خواهد بود.

اعزازي در ادامه با بيان اين كه محدوديت خود بهانه‌اي است براي گرايش نوجوانان به موادمخدر، مي‌گويد: كنجكاوي دانش‌آموزان بيشترين علت گرايش آنها به اين مواد است. دادن اطلاعات صحيح در مورد مواد مخدر كه مناسب سن آنها باشد نيز ضروري است. بايد نظارت‌هاي مستمر و دقيقي در محدوده مدارس از سوي خانواده‌ها، پليس و مسئولين مدارس و مسئولين امر صورت گيرد تا دانش‌آموزان در راه مدرسه به مشكلي برنخورند و اين محدوده عاري از هر گونه خطري باشد. البته اين را هم نبايد از ياد برد كه دانش‌آموزان به ويژه از مقطع متوسطه اول تا آخرين سال تحصيلي متوسطه، بسيار حساس هستند پس نبايد اين نظارت‌ها محسوس باشد كه دانش‌آموزان فكر كنند محدود شده‌اند.

منبع خبر:  روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر۹۳٫۲٫۹ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7003

برچسب ها