• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 7 April - 2025
کل پست ها: 73313اخبار امروز : 0
16
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

کشف ۱۵۶ تن مواد مخدر در سیستان وبلوچستان/انهدام ۷۵ باند قاچاق

  • کد خبر : 69685
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
کشف ۱۵۶ تن مواد مخدر در سیستان وبلوچستان/انهدام ۷۵ باند قاچاق
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از انهدام ۷۵ باند قاچاق مواد مخدر و کشف بیش از ۱۵۶ تن مواد افیونی در سال گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری در اولین نشست فرماندهان، معاونان، رؤسای پلیس‌های تخصصی انتظامی استان در سال ۱۴۰۰ که با حضور سردار کرمی، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای سپاه قدس جنوب شرق کشور در ستاد انتظامی استان برگزار شد، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: سال ۱۳۹۹ با تمام فراز و نشیب‌ها، فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان ۶ شهید نیروی انتظامی و همچنین ۳۱ جانباز را در مقابله با اشرارف قاچاقچیان مواد مخدر، تأمین امنیت استان تقدیم انقلاب و کشور کرد که به روح پر فتوح همه این عزیزان درود می‌فرستیم.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به ورود به سال جدید و برنامه‌ها و اقدامات انتظامی استان، افزود: نیروی انتظامی همه ساله در اوایل سال برخی برنامه‌ها را هدف گذاری می‌کند وما هم در مجموعه انتظامی استان سعی مان بر این است که با برنامه ریزی جامع و تمرکز اولویت‌ها، برنامه‌ها را تا رسیدن به نتیجه و هدف گذاری نهایی عملی کنیم.

وی، مبارزه با مواد مخدر، کاهش وقوع تصادفات جاده‌ای، مبارزه با جرایم خشن و برخورد با اشرار و سارقین و همچنین برخورد با متخلفان اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز را از اولویت‌های مهم این فرماندهی بر شمرد و اظهار داشت: مجموعه انتظامی استان با پشتوانه بسیار قوی و برادرانه و همدلی با دستگاه‌های امنیتی، سپاه پاسداران، اعضای شورای تأمین و سایر دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی اقدامات خوبی را در سال گذشته به مرحله اجرا درآورد و به موفقیت‌های مهمی دست پیدا کرد.

کشف بیش از ۱۵۶ تن انواع مواد مخدر در سیستان و بلوچستان

سردار طاهری به پدیده شوم در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و ادامه داد: در سال ۹۹ مجموعه ۱۵۶ تن انواع مواد مخدر در استان کشف شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، ۱۱ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: در این مدت ۷۵ باند قاچاق مواد مخدر که از آن سوی مرزها توسط دشمنان و استکبار هدایت و حمایت می‌شدند، متلاشی و ضمن دستگیری سرکرده و اعضا و یا به هلاکت رساندن برخی آنان، ضربه سنگینی بر پیکره سوداگران مرگ وارد نموده و موفق شدیم بسیاری از اموال و املاک نا صواب آنها را شناسایی و معرفی نمائیم.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان به سرقت‌های مسلحانه و به عنف اشاره کرد و گفت: با توجه به همجواری استان با برخی کشورها و تحرکات دشمنان و گروهک‌ها، موضوع برخورد با جرایم خشن به ویژه سرقت‌های مسلحانه را در سال ۹۹ تشدید نمودیم و خوشبختانه در کشف سرقت‌های مسلحانه در مجموع ۹۲ درصد وقوع سرقت‌ها را کشف شناسایی و اعضا آن دستگیر کردیم.

وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان در موضوع میزان وقوع سرقت در آخرین رتبه کشوری قرار دارد، اضافه کرد: علی رغم تمام مشکلات و سختی‌ها و موانع سعی ما بر این است که با همدلی و هماهنگی و همکاری سایر دستگاه‌های امنیتی، نظامی از وقوع سرقت پیشگیری شود چرا که عقیده ما این است که حتی یک سرقت هم نباید در استان رخ دهد.

سردار طاهری با اشاره به اینکه سال گذشته با همکاری مجموعه انتظامی استان و همچنین سایر دستگاه‌های نظامی و امنیتی و همچنین همکاری بانک‌ها و … هیچ سرقت مسلحانه خشن نداشتیم، افزود: تمام مجتمع‌ها، پاساژها و بانک‌ها و سایر مجتمع‌های تجاری مجهز به دروبین های مداربسته هستند و نظر بر این است که این اقدام با همکاری دستگاه‌ها در سایر اصناف نیز تقویت شود.

کشف ۸۷ درصد پرونده‌های مربوط به قتل در سیستان و بلوچستان

رئیس پلیس استان سیستان و بلوچستان به موضوع قتل به عنوان یکی موضوعات مهم و نگرانی‌های این استان اشاره کرد و افزود: با تلاش اقدامات صورت گرفته مجموعه انتظامی استان ۸۷ درصد پروندهای های مربوط به قتل کشف شده‌اند البته ما به دنبال این نیستیم که جرم رخ دهد و کشف شود، به دنبال آنیم که از وقوع جرم جلوگیری شود و در پیشگیری از این نوع جرایم می‌بایست تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده و برنامه ریزی فرهنگی گسترده‌ای را انجام دهند و آن گونه که در جلسات متعدد همچون در شورای فرهنگ عمومی استان نیز عنوان شده این برنامه‌ها نه فقط تدوین شود، بلکه در سطح استان عملی شده تا بازخورد لازم را داشته باشد.

وی به موضوع تصادفات جاده‌ای در سطح استان اشاره کرد و ادامه داد: تصادفات جاده‌ای در کشور و استان یکی از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) است، تدابیر سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی نیز پیشگیری از وقوع تصادفات است خوشبختانه در سال گذشته مجموع تصادفات ۱۴ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته و همچنین درصد مجروحیت‌ها نیز نسبت به مدت مشابه نیز با کاهش روبرو بوده است.

سردار طاهری در ادامه به موضوع آدم ربایی و اینکه وقوع این گونه جرم در استان مربوط به فضای مطالبات ناصواب بوده و به قصد اخاذی نبوده است، بیان داشت: پیشگیری از این جرم با توجه به حساسیت مجموعه انتظامی استان به صورت ویژه در استان پیگیری می‌شود و چنانچه موردی رخ دهد ضمن برخورد قاطع و سخت، دستگاه قضائی و انتظامی تا زمان کشف پیگیر و با عاملان آن به شدت برخورد می‌کند.

وی با اشاره به کشف بالغ بر ۱۰ تن مواد مخدر در طرح نوروزی ۱۴۰۰ تا امروز، به عملیات چند روز گذشته تکاوران پلیس استان در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر در منطقه کورین اشاره نمود و افزود: در این عملیات که قاچاقچیان قصد انتقال محموله مواد افیونی از نوار مرزی میرجاوه به استان و سپس به عمق کشور را داشتند، با آتش پر حجم تکاوران انتظامی و عملیاتی استان روبرو شده و طی درگیری چند ساعته با قاچاقچیان که تاب تحمل در برابر آتش مأموران را نداشتند با بر جای گذاشتن خودروهای منجر به حریق خود، مأموران موفق به کشف ۳ تن و ۶۰۰ کیلو گرم مواد افیونی شدند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با قدردانی از هماهنگی، همکاری و همدلی فرمانده محترم سپاه قدس جنوب کشور، مجموعه کارکنان سپاه پاسداران در استان، بسیجیان و سایر دستگاه‌های قضائی، نظامی، امنیتی استان، مدیران دستگاه‌ها و کارکنان دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی، همچنین همکاران مجموعه انتظامی در اجرای مأموریت‌ها، خاظر نشان کرد: آنچه که درتدابیر فرمانده محترم ناجا و مجموعه نیروی انتظامی است این است که مشارکت، همدلی، همکاری و هماهنگی در ارتقای امنیت پایدار استان با سازمان‌ها به خصوص سپاه پاسداران به صورت ویژه در دستورکار قرار داشته، آنچنان که قبلاً نیز همین بوده و در ادامه نیزهمین خواهد بود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=69685