رييس سازمان بهزيستي استان لرستان گفت: مباحث ديني و مذهبي بايد در برنامههاي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي به ويژه اعتياد قرار گيرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ همايون عموديزاده در جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري شورا اظهار داشت: در سال ۹۳ بايد باورهاي ديني و مذهبي را در برنامههاي فرهنگي و پيشگيري خود دخالت دهيم و هر دستگاه به تناسب توانايي خود اقدام به اجراي برنامه هاي مصوب شده داشته باشد.
وي تصريح كرد: جامعه هدف ما نبايد تنها جوانان و نوجونان باشند بلكه بايد توجه ويژهاي به خانوادههاي آسيبپذير جامعه هم شود.
همچنين حجتاله فراشي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: حركت را بايد به سمت اقدامات فرهنگي ببريم و بايد با اقدامات فرهنگي رويكرد مردمي را در روبرو شدن با تهديدهاي اجتماعي عوض كنيم و با توانمندسازي افراد جامعه و مهيا كردن زيرساختها، رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر را در جامعه نهادينه كنيم.
منتظري مديركل كميته امداد امام خميني (ره ) نيز بيان داشت: با توجه به نامگذاري سال ۹۳ توسط مقام معظم رهبري به عنوان سال اقتصاد وفرهنگ با عزم ملي ومديريت جهادي بايد برنامه هاي اين كميته در راستاي تعالي فرهنگ خانوادهها و استحكام بنياد اقتصادي خانوادهها قرار گيرد چرا كه دو بحث فرهنگ و اقتصاد، دو محور كليدي در حوزه كاهش آسيبهاي اجتماعي است.
وي ادامه داد: كميته امداد امام خميني (ره )استان در سال گذشته به ۱۴۰۰ نفر از افراد تحت پوشش خود مشاوره فردي در زمينههاي شغلي و تربيت فرزند و مهارتهاي زندگي ارائه داده است.
وي همچنين از تحت پوشش قرار گرفتن ۳۹۲۳ نفر از افراد خانوادههاي آسيبپذير در ۱۹۳ جلسه در برنامههاي پيشگيري از اعتياد و مهارتهاي زندگي در سال گذشته خبر داد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۳٫۲٫۹