• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
18

توقیف ۲۵۶ کیلو حشیش در محور “رودبار-دلگان” استان کرمان

  • کد خبر : 69649
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱
توقیف ۲۵۶ کیلو حشیش در محور “رودبار-دلگان” استان کرمان
فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف یک دستگاه پژو پارس حامل 256 کیلو حشیش در محور"رودبار-دلگان" خبر داد.

سردار”عبدالرضا ناظری”تشریح این خبر اظهار داشت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان”رودبار جنوب”در پی دریافت اخبار و گزارشاتی مبنی بر عبور یک محموله سنگین مواد مخدر از محدوده این شهرستان به مقصد سایر نقاط کشور در چند نقطه از محورهای مواصلاتی شهرستان مستقر شدند.
وی افزود: در همین راستا ماموران مستقر در محور”رودبار-دلگان”هنگام پایش نامحسوس خودروهاي عبوري يك دستگاه خودروی پژو پارس را متوقف و در بازرسی از آن۲۵۶ کیلو حشیش که به شکل ماهرانه ای در قسمت های مختلف این خودرو جاساز شده بود کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه و معرفی وی به مراجع قضائی بیان داشت: حشیش یا همان ماری جوانا که اسامی دیگری نیز برای آن وجود دارد یکی از مخدرهایی است که مصرف آن از سوی افراد به ویژه جوانان ساده پنداری می شود اما همچون دروازه ورود به اعتیاد، خیلی زود فرد را به ادامه مصرف و تمایل به دیگر مواد افیونی سوق می دهد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=69649
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کرمان
  • 390 بازدید
  • بدون دیدگاه