قاسمعلی خدابنده در گفتگویی؛ حفظ و ارتقا سلامت سلامت روانی و اجتماعی دانش آموزان در زیست بوم جدید را یکی از اولویت های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت دانست و گفت: این مهم یقینا علاوه بر مشارکت و همکاری مشاورین، معلمین، عوامل اجرایی مدارس و اولیا دانش آموزان نیازمند مشارکت و همراهی نهادهای اجتماعی است.
وی با اشاره به طراحی اطلس پایش سلامت روانی دانش آموزان و کتاب پروتکل های درمانی ویژه جمعیت دانش آموزی در مراکز مشاوره توسط اداره کل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان (نماد)، طرح یاریگران زندگی و همچنین آموزش مهارت های زندگی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در حال اجرا می باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در پایان افزود: تصویب قانون حمایت از اطفال اقدامی مثبت در مسیر احقاق حقوق کودکان است.
در ابتدای جلسه سید حمید موسوی مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و به تبع آن تعطیلی مدارس اظهار داشت: حوزه پرورشی و فرهنگی باید در این ایام به جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش پر رنگ تری را ایفا نماید.
همچنین سیدامیر مرتضوی معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت های قانون حمایت از اطفال و نوجوانان اظهار داشت: دادگاه اطفال و نوجوانان از بهمن ماه راه اندازی شده است.
اجرای طرح یاریگران زندگی و آموزش مهارتهای زندگی در مدارس خراسان رضوی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در جلسه کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: طرح یاریگران زندگی، نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان و همچنین آموزش مهارتهای زندگی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد در حال اجرا می باشد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=68972
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
- 511 بازدید
- بدون دیدگاه