• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
15

افزایش ۲۵ درصدی کشفیات موادمخدر و روان‌گردان در ۱۱ ماهه سالجاری

  • کد خبر : 68445
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۹:۵۸
افزایش ۲۵ درصدی کشفیات موادمخدر و روان‌گردان در ۱۱ ماهه سالجاری
معاون مقابله با ورود و عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر از کشف بیش از یک هزار تن انواع موادمخدر و روان‌گردان در 11 ماهه سالجاری خبر داد و گفت: این میزان کشفیات، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 25 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ناصر اصلانی در نودویکمین جلسه کمیته مقابله با ورود و عرضه ستاد مبارزه با موادمخدر که به رياست سردار سرتیپ پاسدار قاسم رضایی جانشین ناجا و رئيس كميته مقابله با ورود و عرضه موادمخدر ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار شد، به ارائه گزارش عملکرد یازده ماهه دستگاه‌هاي مقابله‌اي پرداخت و گفت: ۹۵ درصد اقدامات انجام شده در امر مبارزه با موادمخدر از سوی دستگاه‌های مقابله با ورود و عرضه و کارهای اطلاعاتی و انتظامی بوده است.
وی تصریح کرد: در یازده ماهه امسال، بیش از یک هزار و ۹۶ تن انواع موادمخدر و روان‌گردان در نبرد با سوداگران مرگ کشف شده که در مقایسه با بازه زمانی مشابه در سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۲۵ درصد رشد داشته است.
معاون دبیرکل ستاد بیان کرد: از مجموع موادمخدر مکشوفه، ۸۸۵۰۰۹ کيلوگرم معادل ۸۱ درصد به ترياك اختصاص دارد، همچنین ۲۵۶۴۹ کيلوگرم معادل ۲ درصد به هرویین، ۲۵۴۰۷ کيلوگرم معادل ۲ درصد به مرفین، ۹۸۷۴۸ کيلوگرم معادل ۹ درصد به حشیش،‌ ۱۸۰۶۶ کيلوگرم معادل ۲ درصد به شیشه و ۴۳۷۳۲ کیلوگرم معادل ۴ درصد از کل کشفیات به سایر مواد اختصاص دارد.
معاون دبیرکل ستاد اظهار داشت: در یازده ماهه امسال، بیش از ۲۲۸۳ فقره باند قاچاقچیان موادمخدر شناسایی و منهدم و تعداد ۲۰۷ هزار نفر از عاملین اصلی قاچاق، توزیع و خرده فروشان موادمخدر در سطح کشور دستگیر و به مجازات قانونی محکوم شدند.
همچنین سردار سرتیپ پاسدار قاسم رضایی جانشین ناجا و رئيس كميته مقابله با ورود و عرضه ستاد، از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده از سوی کلیه دستگاه‌های مقابله با ورود و عرضه موادمخدر تشکر و بر اهتمام ویژه دستگاه‌های مقابله‌ای در حوزه شرق استان تهران مبنی بر ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان، پاک‌سازی مناطق آلوده به توزیع و مصرف موادمخدر با برخورد با خرده‌فروشان موادمخدر، ایجاد مرکز ماده ۱۶ قانون مبارزه با موادمخدر جهت ساماندهی معتادین متجاهر و کنترل محورهای مواصلاتی آن حوزه تأکید کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=68445
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر 99.12.10
  • 444 بازدید
  • بدون دیدگاه