در جلسه شورای هماهنگی استان گفت: باوری که در میان معتادان مبنی بر اینکه، «اگر ما بتوانیم از اعتیاد هم رهایی پیدا کنیم، جامعه ما را پذیرش نمیکند و کسی شغلی به ما نمیدهد»، غلط است؛ درحالیکه ما میتوانیم واحدهایی را به عنوان مثال در شهرکهای صنعتی در اختیار بهبودیافتگان قرار دهیم یا اگر کارگاههایی که تعطیل شدهاند، آنها را اجاره کنیم تا این افراد در آنجا مستقر شوند و اشتغالشان تامین شود.
استاندار افزود: همچنین میتوان از ظرفیت خیرینی که واقعا پای کار هستند و معضل مواد مخدر و اعتیاد برای آنان بسیار مهم است، نهایت استفاده را ببریم و دغدغه بیماران معتاد را در زمینه اشتغال بعد از بهبودی از بین ببریم و به آنان این اطمینان خاطر را بدهیم که اگر بهبود پیدا کنند می توانند با خیال آسوده به زندگی عادی خود بازگردند.
مرادنیا ادامه داد: کلیپهای ۱۰۰ ثانیهای مانند موشنگرافیها تاثیرش میتواند به اندازه یک فیلم یک ساعته باشد؛ لذا در این حوزه باید کار با جدیت بیشتری ادامه پیدا کند.
وی بیان داشت: NA در حوزه درمان اعتیاد بیشتر تلاش کند و مسئولین نیز کمک کنند و مکانهایی را حتی اگر شده چند ساعتی در اختیار آن قرار دهند تا بتوانند با جدیت بیشتری جلسات خود را ادامه دهند.
همچنین علی آزادی دبیر شورا گفت: در بحث مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر اقدامات بسیار خوب و سازندهای انجام شده اما ما همچنان معتقدیم که باید تلاش بیشتری در این زمینه انجام شود.
همچنین خرامانی روابط عمومی انجمن معتادن گمنام استان کردستان ضمن تشکر از ارگانهایی که جهت برگزاری جلسات با این نهاد مردمی همکاری میکنند، گفت: این انجمن در ۱۳۹ کشور جهان با بیش از ۸۰ زبان زنده دنیا جلسات خود را برگزار میکند و بیش از ۲ میلیون نفر عضو در حال بهبودی دارد .
وی ادامه داد: NA در سال ۱۳۶۹ توسط چند نفر در یک مرکز بازپروری در قرچک آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۷۳ با افزایش اعضاء در حال بهبودی و حمایت معنوی مسئولین وقت، اولین گروه انجمن معتادان گمنام در شهرستان تهران تاسیس شد.
خرامانی گفت: خوشبختانه در کردستان روزانه حدود ۵۰ جلسه در حال برگزاری است و حدود ۲۵۰۰ الی ۳۰۰۰ نفر اعضاء بهبود یافته داریم.
وی در پایان افزود: خواستهای که از متولیان امر داریم این است که مکانی را برای برگزاری جلسات در اختیار این انجمن قرار دهند تا مزاحمتی برای مردم در سطح شهر نداشته باشیم.
قریشی مدیرکل بهزیستی استان کردستان نیز اظهار داشت: در حوزه برگزاری کارگروه کمیته فرهنگی پیشگیری و اجرای برنامههای مختلف پیشگیرانه با همکاری شورای هماهنگی کارهای مختلفی از جمله برگزاری طرح چکامه، تولید و انتشار موشنگرافی های مختلف در چند موضوع با ۵ آیتم و کارزار رسانه ای در نایسر سنندج برگزار شده که بازتاب بسیار خوبی هم داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۴ کمپ فعال ،۳ مرکز کاهش آسیب،۴ مرکز سرپایی و یک مرکز بازتوانی معتادان که اخیرا افتتاح شد، در استان در حال خدمترسانی هستند و خوشبختانه این مرکز جزء محدود مراکزی است که بصورت هیات امنایی اداره میشود که این مهم، همکاری همه را در پیشبرد مرکز جامع بازتوانی معتادان به نحو احسن به نمایش می گذارد .
استفاده از ظرفیت خیرین برای درمان و بازتوانی معتادان
استاندار کردستان گفت: درمان و بازتوانی معتادان، به خصوص مراقبت بعد از خروج آنان، نیازمند حمایت خانوادهها و خیرین استان است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=68327
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان 99.12.05
- 549 بازدید
- بدون دیدگاه