• امروز : سه شنبه - ۲۱ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 12 - رمضان - 1446
  • برابر با : Tuesday - 11 March - 2025
کل پست ها: 73167اخبار امروز : 9
21

مسیر تردد قاچاقچیان موادمخدر نا امن می‌شود

  • کد خبر : 68041
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
مسیر تردد قاچاقچیان موادمخدر نا امن می‌شود
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی از ناامن شدن مسیرهای استان برای قاچاقچیان موادمخدر با وارد کردن ضربه به اموال آنان خبر داد.

حجت السلام نسائی زهان در شمشین جلسه کمیته شناسایی اموال قاقچیان شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان جنوبی گفت: تمامی بدبختی جامعه نشات گرفته از قاچاقچیان است که به صورت شبکه‌ای در کشور فعال هستند و تنها راهکار، ضربه زدن به اموال آنان در زمان دستگیری است.
وی افزود: باید با ظرفیت‌های موجود اموال و دارایی قاچاقچیان توسط کمیته شناسایی، با یک کار همسو و هم افزا بین اعضا ضربه‌های محکمی به اموال نامشرع این متهمان وارد کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ادامه داد: این گونه ضربات به اموال قاچاقچیان باعث پشمانی آنها می‌شود و مسیر‌های خراسان جنوبی برای آنان ناامن می‌کند.
آرامش اقتصادی از قاچاقچیان مواد مخدر گرفته می شود
محمدرضا حسنی مقدم دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی گفت: گسترش اعتیاد در جامعه یکی از حربه‌های دشمن در جنگ نرم است و بهترین راهکار برای پیشگیری از این موضوع ضربه زدن به اموال و دارایی‌های قاچاقچیان موادمخدر می‌باشد.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با موادمخدر و ضربه به بنیان اقتصادی قاچاقچیان یک کار جهادی و مقدس می‌باشد، افزود: باید با هم‌افزایی آرامش اقتصادی این گونه افراد بهم خورده و احساس خطر کنند؛ چرا که در این صورت ریسک قاچاق مواد مخدر افزایش می‌یابد.
دبیر شورا بیان داشت: هم اکنون از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدرکشور ۴۰ سامانه شناسایی در فرمت‌های مختلف راه‌اندازی شده که در استان هم اکنون ۹ سامانه توسط فناوری و اطلاعات دادگستری استان فعال می باشد.
حسنی مقدم اظهار داشت: هم اکنون فقط تمرکز بر روی خودروهایی توقیفی قاچاقچیان می باشد که باید با ظرفیت ایجاد شده در استان تمامی ابعاد اموال این متهمین در سریع ترین زمان ممکن شناسایی و به نفع دولت ضبط شود.
وی تاکیدکرد: آموزش این سامانه ها به تمامی ارگان های دخیل باعث افزایش زیر ساخت ها و عدم اطاعه دادرسی و زیر ساخت مطلوب تر باعث توفیقات بیشتری در این ضمینه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=68041
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان جنوبی99.11.20
  • 356 بازدید
  • بدون دیدگاه