دکتر رضا استاد رحیمی در برنامه تلویزیونی یاریگران که با مشارکت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و صدا و سیمای مرکز استان در حال تولید و پخش می باشد، با اشاره به اینکه اعتیاد یک مشکل چند وجهی با ابعاد عمیق اجتماعی است، افزود: برای حل این مشکل، نیازمند اقدامات گسترده اجتماعی هستیم.
وی در ادامه؛ در تشریح اهداف طرح یاریگران زندگی گفت: با وجود افزایش کشت انواع مواد مخدر در کشورهای همسایه، ستاد مبارزه با مواد مخدر با همکاری کلیه دستگاه های عضو توانسته است از گسترش شیوع و بروز اعتیاد بخصوص در سال های اخیر جلوگیری کند.
دبیر شورا افزود: این طرح منطبق بر اهداف طرح ملی مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها و پیش سازها با رویکرد اجتماعی در برنامه ششم توسعه است .
استاد رحیمی مهمترین سیاست طرح یاریگران زندگی را توسعه و حمایت از مراقبتهای اجتماعی در همه سطوح دانست و افزود: حمایتیابی اجتماعی و گفتمانسازی اجتماعی در محیط های هدف، مهمترین راهبرد این طرح است.
گفتنی است؛ این برنامه با هدف ترویج و توسعه شعار «یاریگر هم باشیم» در ۳۲ قسمت در حوزه صدا و ۳۲ قسمت در حوزه سیمای شبکه سهند تبریزدر حال تولید می باشد.
ارتقاء کیفیت زندگی آحاد جامعه با پیشگیری اولیه از اعتیاد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی بر ارتقاء کیفیت زندگی آحاد جامعه با پیشگیری اولیه از اعتیاد تاکید کرد و گفت: این امر، اولویت نخست شورا است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67870
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان غربی 99.11.11
- 308 بازدید
- بدون دیدگاه