• امروز : سه شنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل پست ها: 73719اخبار امروز : 11
4

درمان ۷۰ درصد از معتادان مشهد در سال۹۲

  • کد خبر : 6786
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۶:۵۱

جانشین دبیر ستاد شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان‌رضوی از درمان ۷۰ درصد معتادان مشهد در سال گذشته خبر داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسان، سرهنگ ماشاء‌الله صادقی در مراسم افتتاحیه اولین موسسه طب پیشگیری و ارتقاء سلامت شرق کشور در مشهد با اشاره به درمان حدود ۶۰ هزار معتاد ساکن در […]


جانشین دبیر ستاد شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان‌رضوی از درمان ۷۰ درصد معتادان مشهد در سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسان، سرهنگ ماشاء‌الله صادقی در مراسم افتتاحیه اولین موسسه طب پیشگیری و ارتقاء سلامت شرق کشور در مشهد با اشاره به درمان حدود ۶۰ هزار معتاد ساکن در مشهد در سال ۹۲ اظهارکرد: این رقم حدود ۷۰ درصد معتادان مشهد را تشکیل می‌دهد که این افراد پس از درمان به آغوش خانواده بازگشتند. اگر این حرکت با تلاش تداوم داشته باشد در سال آینده حتی ۱۰ درصد از این معتادان نیز در شهر نخواهند بود.

وی ادامه داد: در طرح نوروزی امسال ۴۰ تا ۵۰ درصد معتادان غیربومی که از شهرهای مختلف بودند با تلاش مسئولان از سطح شهر جمع‌آوری شدند.

علی‌تقی‌پور، رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد مردم از بیماری‌های روانی رنج می‌برند، عنوان کرد: باید به بعد معنوی سلامت بیشتر توجه کرد.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد هزینه درمان توسط مردم پرداخت می‌شود، افزود: این رقم باید ۳۵ درصد باشد.

تقی‌پور ادامه داد: باید اصول و دستورالعمل‌های دانشکده‌های کشور مطابق تکنیک‌های روز باشد.

به گزارش ایسنا، محمد آصفی‌یزدی، عضو شورای شهر مشهد در این مراسم بیان کرد: جامعه‌ای به بلوغ همه جانبه می‌رسد که برخوردار از تمام ویژگی‌های انسانی از جمله حکمت، علم و رویکرد کارشناسی باشد.

وی با اشاره به اینکه در طی چندماه گذشته اصلاحات در حوزه سیاست‌ها و برنامه میان‌مدت شهرداری صورت گرفته، افزود: کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای چهارم با رویکرد و نگاه راهبردی دست به دست هم داده‌اند تا پیشگیری در حوزه سلامت ارتقاء یابد.

آصفی‌یزدی با اعتقاد بر اینکه می‌توانیم هر بخش را در حوزه طب پیشگیری به بخش خصوصی واگذار کنیم، تصریح کرد: هزینه‌های پرداختی در حوزه بهداشت روان و مسایل زیست‌محیطی زیاد است.

وی ادامه داد: پیشگیری و ارتقاء فرهنگ شهری می‌تواند کمک بزرگی به طب این حوزه بکند.

ابوالقاسم اسماعیلی، مدیرعامل موسسه طب پیشگیری و ارتقاء سلامت، با بیان اینکه مصرف‌کنندگان موادمخدر برای تمام جامعه مشکل‌ساز هستند، اظهار کرد: این موسسه با ارائه خدمات متنوع این آسیب‌ها را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: کاهش این آسیب‌ها نیازمند توانمندسازی و افزایش مهارت مردمی است. طب پیشگیری در زمینه‌های آموزش، پژوهش، مشاوره، علوم تندرستی و بهداشتی فعالیت و استانداردهای مشخص و کیفیت را رعایت می‌کند.

اسماعیلی با بیان اینکه موسسه طب پیشگیری در سال ۹۱ تشکیل و در طی مراحل اجرایی موفق به دریافت پروانه از بهداشت و درمان شد، خاطرنشان کرد: این موسسه اولین موسسه غیردولتی مردم‌نهاد است و بر اساس آخرین دستاوردهای علمی و آموزشی از طریق افزایش سواد سلامت و پیشگیری از آسیب در شرق کشور فعالیت می‌کند.


منبع خبر:۹۳٫۲٫۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=6786

برچسب ها