• امروز : چهارشنبه - ۲۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 9 April - 2025
کل پست ها: 73347اخبار امروز : 12
22

فعالیت ۹۲ سازمان مردم نهاد حوزه مبارزه با موادمخدر در سیستان و بلوچستان

  • کد خبر : 67792
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۶:۱۲
فعالیت ۹۲ سازمان مردم نهاد حوزه مبارزه با موادمخدر در سیستان و بلوچستان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان از فعالیت 92 سازمان مردم نهاد حوزه مبارزه با موادمخدر در استان خبر داد.

علی زندی گفت: خانه سازمان‌های مردم نهاد با هدف بسترسازي و نهادينه‌سازي مشاركت‌هاي اجتماعي و گفتگو، تبادل اطلاعات، تجربيات و فرهنگ‌سازي پيرامون موضوعات مختلف اجتماعي شدن كاهش تقاضاي مواد مخدر و روانگردان‌ها در زاهدان تجهیز و راه اندازی شده است و این مهم، تعامل و همکاری دفاتر تسهیلگری با این ظرفیت مردمی، اثربخشی برنامه را افزایش خواهد داد.
وی افزود: هریک از سازمان‌های مردم نهاد بعنوان بازوی محرک و تأثیرگذار در پیشبرد وظایف مان در خصوص کاهش انواع آسیبهای اجتماعی بویژه اعتیاد به انواع مواد مخدر و روانگردانها محسوب می‌شوند.
دبیر شورا اظهار داشت: در راستای پیشبرد برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر تعداد ۹۲ سازمان مردم نهاد (سمن) در استان وجود دارد که از این تعداد ۲۶ سمن در حوزه درمان و کاهش آسیب و ۶۶ سمن در حوزه فرهنگی پیشگیری مشغول فعالیت هستند.
بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از خانه سازمان‌های مردم‌نهاد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: انتظار دولت از مجموعه تشکل‌ها، فرهنگ‌سازی برای ایجاد جنبش و تغییر نگرش است تا بستر یک جهش در کشور فراهم شود.
احمدعلی موهبتی در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف خانه تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سمن‌ها و تشکل‌ها باید از دستگاه‌های اجرایی مطالبه‌گری کنند.
وی با اشاره به راه اندازی هفت خانه مهارت در شهر زاهدان و چابهار تصریح کرد: توجه به مهارت آموزی به جوانان و اقشار آسیب‌پذیر را با هدف ایجاد اشتغال پایدار باید مورد تاکید قرار داد.
استاندار گفت: با توجه به ورود موج جدید سرما لازم است سمن‌ها با همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تجهیز گرمخانه‌های دائمی، مددسراها، مراکز سرپناه (شلتر)و ایجاد گرمخانه های سیار اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: افزایش ساعات خدمات رسانی و نیز برقراری گشت‌های فوریتی امداد اجتماعی برای انتقال افراد بی‌خانمان، کارتن خواب و آسیب‌دیده به این مکان‌ها را با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی باید در دستورکار سمن‌ها باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67792
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سیستان و بلوچستان99.11.07
  • 424 بازدید
  • بدون دیدگاه