محمدعلی شجاعی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: بحث مبارزه با مواد مخدر صرفاً ارتباط به یک سازمان و اداره ندارد و برای ریشهکن کردن این آسیب تمامی اجزای حاکمیت باید پایکار باشند.
وی با تأکید بر اینکه در بحث پیشگیری اگر عملکرد قویتری نداشته باشیم متولیان امر در بحث مبارزه با مواد مخدر بیشتر درگیر میشوند، افزود: در حوزه پیشگیری اگر حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به خوبی وظایفشان را انجام دهند قطعاً نتیجه آن افزایش درصد تعداد معتادان نخواهد بود.
استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اگر دوراندیشی نداشته باشیم و پیشگیری نکنیم عرصه برای معتادان متجاهر بیشتر میشود و در نتیجه باید ساختارهاي مربوط به امر مبارزه با اعتیاد بیشتر شود.
شجاعی گفت: تمامی مطالعات و برنامهریزیهای استان برای این است که بگوییم در امر پیشگیری به گونهای حرکت کردیم که نیاز به افزایش پاسگاه و گشتها نداشته باشیم.
وی اشاره داشت: وقتی یکچهارم جمعیت استان تحت نهادهای حمایتی هستند بنابراین بحث اعتیاد در کنار تمام نداشته های مالی و اقتصادی در این قشر در واقع بلایی خانمانسوز است.
استاندار خراسان شمالی گفت: نقاط پرخطر شهری و روستایی در سند جامع پيشگيري از اعتياد استان مشخص است و باید اعتبارات دهیاریها و اعتبارات عمرانی در شهرها برای ایجاد امکانات رفاهی و اجتماعی در این محلهها هزینه شود.
شجاعی با بیان اینکه باید بدانیم چه میزان از اعتبارات اشتغالزا در محلات پرخطر هزینه شده است، افزود: اگر این نگاه را نداشته باشیم این مسیر پرهزینه باز هم به تولید معتاد منجر میشود.
وی تأکید کرد: سمتوسوی اعتبارات در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و عمرانی باید به سمت هزینه در محلات پرخطر باشد و با تسلط دانایی بر امور کارهای فرهنگی در این محلات انجام دهیم.
همافزایی حوزههای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی موجب کاهش اعتیاد می شود
استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه همافزایی حوزههای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی موجب کاهش اعتیاد میشود، گفت: سمتوسوی هزینه اعتبارات استان در سال ۱۴۰۰ در حوزههای عمرانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید در محلات پرخطر و با شیوع بالای اعتیاد باشد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67724
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی99.11.04
- 326 بازدید
- بدون دیدگاه