محمدعلی شجاعي در چهارمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بیان داشت: ايجاد اشتغال نقش بسزايي در جلوگيري از ابتلاي به اعتياد و بازگشت فرد بهبوديافته به جامعه دارد كه در اين راستا اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي میبایست با هدف مهارتآموزی، ايجاد اشتغال و هزينه کرد مناسب اعتبارات اشتغالزایی، يك يا چند تعاوني متشكل از خانوادههای آسیبدیده از اعتياد به فوريت تشكيل دهد تا از انجام كار انفرادي جلوگيري شود.
وي با بيان اينكه تا زماني كه اشتغال پايدار و محيط امن كار ايجاد نشود، اعتياد درمان نمیشود، تأكيد داشت: در حوزه اشتغال براي معتادان بهبوديافته و خانوادههای آنان جدي هستيم و همه بايد وارد ميدان عملياتي شوند؛ چرا که با ریشهکنی اعتياد، بساط بسياري از ناهنجاریهای اجتماعي جمع میشود.
استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تصريح كرد: در سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد، ميزان شيوع اعتياد در بين جمعيت روستايي و شهري و اقشار مختلف مشخص است كه اين سند بهعنوان نقشه راهي براي هزينه كرد درست اعتبارات میباشد.
شجاعي در اين جلسه دستور داد که از اعتبارات هزینهای استان مبلغ ۱۰ ميلياد ريال جهت طرح فرهمگی و پیشگیری (یاریگران زندگی)، ۱۰۰۰ ميلياد ريال اعتبارات اشتغالزایی و ۳۰ ميلياد ريال از اعتبارات تملك دارايي براي بهسازي مركز ماده ۱۶ استان اختصاص داده شود و جهت هزينه كرد مناسب اين اعتبارات کمیتهای متشكل از نيروهاي امنيتي، قضايي و دبير شوراي هماهنگي تصمیمگیری کنند تا در راستاي سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد استان اقدامات انجام پذيرد.
وي همچنين بر فعالیتهای عمراني شهرداریها در محلات آسيب تأكيد کرد.
اختصاص ۱۰۰۰ ميلياد ريال تسهیلات جهت اشتغال بهبوديافتگان
استاندار خراسان شمالي بر تهيه طرح اشتغال براي بهبودیافتگان از اعتياد و جلوگيري از ابتلا مجدد آنها تأكيد کرد و گفت: 1000 ميلياد ريال به اين امر اختصاص داده شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67468
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی 99.10.24
- 349 بازدید
- بدون دیدگاه