• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
15

کشف ۱۴۳ تن مواد مخدر در ۹ ماهه سال جاری در کرمان

  • کد خبر : 67460
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
کشف ۱۴۳ تن مواد مخدر در ۹ ماهه سال جاری در کرمان
فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۱۴۳ تن و ۹۱۱ کیلو انواع موادمخدر و افزایش ۶۱ درصدی کشفیات در ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

سردار عبدالرضا ناظری اظهار کرد: ماموران انتظامی کرمان در راستای مقابله با موادمخدر و برخورد با سوداگران و قاچاقچیان و با انجام اقدامات شبانه روزی و اطلاعاتی در ۹ ماهه سال جاری، ۱۴۳ تن و ۹۱۱ کیلو انواع موادمخدر را کشف کرده اند.

وی با اشاره به افزایش ۶۱ درصدی کشفیات مواد مخدر نسبت به سال گذشته، افزود: رزمندگان پلیس کرمان در این برهه زمانی ۱۲۱ تن و ۶۴۷ کیلو تریاک، ۱۶ تن و ۸۵۸ کیلو حشیش، یک تن و ۹۹۱ کیلو مرفین، یک تن و ۴۱۵ کیلو هروئین، یک تن و ۶۸۰ کیلو شیشه و ۳۲۰ کیلو سایر مواد را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه ۲۷۶۴ قاچاقچی مواد مخدر در این رابطه دستگیر شده اند، گفت: در مجموع این عملیات‌ها ۵ قاچاقچی مواد مخدر نیز به هلاکت رسیده و یک هزار و ۹۸۴ خودرو سبک و سنگین توقیف شده اند.
سردار ناظری بیان کرد: رشادت و از خودگذشتگی ماموران مبارزه با مواد مخدر در کشور بر هیچ کس پوشیده نیست و این مهم با شهادت ۲ تن از همکاران عزیزمان در راه مبارزه با مواد افیونی در سال جاری به اثبات رسیده است.

فرمانده انتظامی استان در پایان ضمن اشاره به تلاش پلیس استان در جهت تامین امنیت و آرامش شهروندان از آن‌ها خواست هرگونه موارد مشکوک در این خصوص را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67460