• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

سن شروع مصرف مواد مخدر در زنان ۱۵ تا ۱۹ سالگي است

  • کد خبر : 6733
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۸:۴۱

مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده گفت: زنان به خاطر مباحث ظاهري و لاغري و عدم آگاهي گرفتار اعتياد مي‌شوند و از كرم‌ها و قرص‌‌هاي لاغري استفاده مي‌كنند كه حاوي آمفتامين است.به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ زهرا بنيانيان در نشست صیانت و توانمندسازی زنان و […]


مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده گفت: زنان به خاطر مباحث ظاهري و لاغري و عدم آگاهي گرفتار اعتياد مي‌شوند و از كرم‌ها و قرص‌‌هاي لاغري استفاده مي‌كنند كه حاوي آمفتامين است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ زهرا بنيانيان در نشست صیانت و توانمندسازی زنان و خانواده در برابر آسیب‌های اجتماعی که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: هدف از برگزاري اين نشست بيان و تدوين موضوعات اعتياد براي سازمان‌هاي مردم‌نهادي است كه فعاليتي غير از اعتياد دارند.

وي افزود: سياست ستاد، برون‌سپاري يكسري از فعاليت‌هايش است و چون اعتقاد به مشاركت‌هاي مردمي دارد در كليه فعاليت‌هاي خود مي‌خواهد كه مردم حضور داشته باشند و اكنون بهترين زمان، براي حضور مردم و همكاري سازمان‌هاي غير دولتي در حوزه مبارزه با مواد مخدر مي‌باشد.

مشاور دبيركل در امور زنان و خانواده همچنين گفت: هر چند تعداد زنان آسيب‌ديده نسبت به مردان كم است اما به علت نقش حياتي و اساسي كه زن در حفظ كيان خانواده، نسل‌آوري و فرهنگ‌سازي دارد، بايد از شيوع اعتياد در بين اين قشر از جامعه جلوگيري شود.

بنيانيان در ادامه بر حمايت از خانواده‌هاي در معرض خطر و اشتغالزايي زنان داراي همسر معتاد و زنان بهبوديافته تاكيد كرد و گفت: اين افراد بايد تحت پوشش زحمايت‌هاي مالي و اشتغالزايي قرار بگيرند تا از خظر اعتياد مصون باشند.

وي افزود: سن شروع مصرف در زنان بين ۱۵ تا ۱۹ سالگي است، زنان به خاطر مباحث ظاهري و لاغري و عدم آگاهي گرفتار اعتياد مي‌شوند و از كرم‌ها و قرص‌‌هاي لاغري استفاده مي‌كنند كه حاوي آمفتامين هستند، لذا بايد آگاه‌سازي‌ مناسبي صورت بگيرد.

بنيانيان ادامه داد: آمار ۶۲ درصدي زنان متاهل معتاد نشان مي‌دهد كه آنان به علت اعتياد همسر، برادر يا يكي از اعضاي خانواده خود در اين دام گرفتار شده‌اند و به علت اينكه زن هميشه پايمردي مي‌كند در كنار همسر خود مي‌ماند و گاهي به اجبار همسرش، گرفتار اعتياد مي‌شود و آنكه مي‌ماند قرباني خشونت‌هايي مي‌شود كه بايد در اين زمينه به فكر چاره‌اي اساسي بود.

وي گفت: خطر اعتياد، همه افراد جامعه را تهديد مي‌كند، لذا زماني دولت در اين مبارزه موفق است كه مردم نيز در صحنه حاضر باشند .


آسيب‌هاي اجتماعي به سمت خانواده‌ها در حركت هستند
همچنين حسن موسوي چلك مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد در اين نشست با بيان اينكه در حوزه اجتماعي دو مولفه‌ي مسوليت‌پذيري و مطالبه‌گري بسيار مهم است، گفت: سازمان‌هاي مردم‌نهاد بايد مسوليت‌پذير باشند و منتظر كمك دولت نباشند و از طرفي مطالبه‌گر اجتماعي باشند.

وي بيان داشت: متاسفانه در ايران، مباحث حوزه اجتماعي، در بطن سياست‌گذاري مطرح نبوده‌ و نگاه به تشكل‌ها، نگاه بازوي قدرتمند براي حاكميت نيست زيرا آنها در تصميم‌گيري‌ها حضور ندارند و اين در حاليست كه اين تشكل‌ها بايد مشاركت و حتي مطالبه كنند.

موسوي‌چلك افزود: آسيب‌هاي اجتماعي به سمت خانواده‌ها در حركت هستند و اگر خانه‌اي دچار تزلزل شود ، هيچ بخشنامه و تفاهم‌نامه‌اي نمي‌تواند جلوي فروپاشي آن را بگيرد.

وي گفت: ما يك حوزه اجتماعي هوشمند و آينده‌نگر مي‌خواهيم و لازمه‌اش آن است كه به يكديگر كمك كنيم و واقعيت‌ها را به يكديگر نشان دهيم.

تاكيد بر نظارت جدي والدين شاغل بر فرزندان
دكتر فريد براتي سده مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي ستاد نيز در اين نشست بر نظارت جدي والدين بر فرزندان تاكيد كرد و گفت: در عصر حاضر ما با پديده بچه‌هايي روبرو هستيم كه كليد خانه را به دليل اشتغال والدين خود دارند و ساعت‌ها در خانه با فضاي مجازي و تلفن تنها هستند و همين ممكن است باعث بروز آسيب‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد شود.


منبع خبر:  روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۳
 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=6733

برچسب ها