• امروز : سه شنبه - ۳۰ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - شعبان - 1446
  • برابر با : Tuesday - 18 February - 2025
کل پست ها: 72983اخبار امروز : 0
12

معاون استاندار سمنان خواستار توجه به آموزش در مبارزه با مواد مخدر شد

  • کد خبر : 6719
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۳:۵۹

  معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان با مهم خواندن جایگاه شورای مبارزه با مواد مخدر، خواستار توجه جدی کارکنان این دبیرخانه به تیزهوشی، وقت شناسی و توجه به آموزش و نیز به روز بودن و تشکیل جلسات شهرستانی شورای مبارزه با مواد مخدر شد. ˈمحمد صارمی زادهˈ روز دوشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد […]

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان با مهم خواندن جایگاه شورای مبارزه با مواد مخدر، خواستار توجه جدی کارکنان این دبیرخانه به تیزهوشی، وقت شناسی و توجه به آموزش و نیز به روز بودن و تشکیل جلسات شهرستانی شورای مبارزه با مواد مخدر شد.

ˈمحمد صارمی زادهˈ روز دوشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان سمنان ˈ حمیدرضا محمدیانˈ را به عنوان دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان معرفی و از زحمات دبیر قبلی این شورا تشکر شد.

وی از نهادها و موسسات مختلف چون علوم پزشکی، بهزیستی، نیروی انتظامی و مجموعه های فرهنگی و هنری خواست در امر مبارزه با مواد مخدر فعال تر وارد شوند و توجه جدی به عرصه های مختلف جامعه در این مقوله داشته باشند.

وی از بین رفتن سلامتی و بهداشت فردی و اجتماعی جامعه، ایجاد مشکلات اقتصادی در جامعه را از مضرات استعمال و استفاده مواد افیونی دانست و خواستار توجه و تلاش جدی برای مبارزه در این عرصه شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان با اشاره به اینکه معتاد مجرمی بیمار است خواستار نظارت بیشتر بر کمپ های ترک اعتیاد شد.

وی بر کسب آمار دقیق از وضعیت مواد مخدر در استان سمنان اعم از سن، جنس و … در تاکید کرد و از مسوولین و مدیران مربوطه خواست با سرلوحه قرار دادن شعار مقام معظم رهبری، اهتمام و توجه نسبت به نظارت بر اعتبارات در نظر گرفته شده داشته باشند.


منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۲٫۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=6719

برچسب ها