• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
21

۶۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری، مجری طرح یاریگران زندگی هستند

  • کد خبر : 67130
  • ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۵:۲۱
۶۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری، مجری طرح یاریگران زندگی هستند
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس گفت: در سال تحصیلی جدید ۶۰ درصد مدارس استان مجری این طرح هستند.

فرحناز قائد امینی در جلسه شورای مبارزه مواد مخدر استان افزود: طرح با هدف ظرفیت سازی برای جلب مشارکت همسالان در پیشگیری اولیه از اعتیاد و رفتارهای پرخطر در چهار سطح مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و کشوری در حال اجراست و همچنین این طرح، در سال تحصیل جدید در یکهزار و ۲۰۰ مدرسه استان در دست اجراست.
وی افزود: در این طرح، با تشکیل و شبکه سازی همیاری دانش‌آموزان، محله و توانمندسازی آنها در زمینه پیشگیری اعتیاد و رفت‌های پرخطر، زمینه‌ای فراهم می‌شود تا دانش‌آموزان به همراه والدین، مدرسه و ذینفعان محلی رفتارهای پرخطر دانش‌آموزان طراحی، حمایتی و مستندسازی شود.
به گفته قائد امینی، بالابردن نرخ پوشش طرح، ارتقاء کیفیت برنامه هویت بخشی و شبکه‌سازی این طرح، حمایت‌جویی و اجرا و مستندسازی، از پروژه‌های این طرح است که در هر سه مقطع تحصیلی اجرا می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به تشکیل کانون یاریگران زندگی در ۳۰ درصد مدارس استان اشاره کرد و گفت: این کانون با عضویت مدیر مدرسه، معاون پرورشی، دانش‌آموزان، نماینده دبیران و انجمن اولیا و مربیان و اعضای تشکل‌های دانش‌آموزان شکل گرفته است.
به گفته وی، در سال تحصیلی جدید ۵۳۱ مدرسه در استان کانون طرح یاریگران زندگی را تشکیل داده اند.
قائدد امینی به فعال ساختن نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر و مشاوره همتایان در بین دانش‌آموزان، همسالان و همتایان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) نیز در دست اجراست.
نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در بین دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری ۱.۱ درصد است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری در این نشست با اشاره به اینکه طرح یاریگران زندگی در راستای کاهش ورود جوانان و دانش‌آموزان به چرخه اعتیاد فعالیت دارد، گفت: بر اساس شیوع شناسی انجام شده، ۱.۱ درصد جمعت دانش‌آموزی استان اعتیاد دارند که این نرخ در کشور ۲.۲ درصد است.
سید قدیر مرتضوی افزود: افزایش مهارتهای زندگی، آشناسازی جوانان و دانش‌آموزان با مضرات مواد مخدر و همچنین عوارض مصرف، باعث شده است زمینه ورود این قشر به چرخه اعتیاد کم شود.
وی با اشاره به گسترش فضای مجازی در بین مردم به خصوص جوانان و دانش‌آموزان گفت: کارگروه فضای مجازی و تولید محتوا در این فضا در استان با همکاری سمن‌ها و تشکلهای مردمی ، فعالان حوزه مجازی در استان فعال شده است.
به گفته مرتضوی، این فضا به منظور افزایش فعالیت‌های پیشگیرانه در حوزه اعتیاد، جلوگیری از تبلیغ مواد مخدر و مصرف مواد مخدر، تولید محتوای آموزشی خاص در حوزه پیشگیری فعال شده است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67130
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مادمخدر استان چهارمحال و بختیاری 99.10.07
  • 360 بازدید
  • بدون دیدگاه