دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان در جلسه مجمع خيرين استان بر استفاده از ظرفيت خيرين در حوزه اعتياد تاكيد كرد و گفت: افراد خير ميتوانند در جهت ايجاد زندگي شرفتمندانه و روحيه خودباوري با قشر آسيبپذير جامعه همكاري كنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ حجتاله فراشي در اين جلسه عنوان كرد: صرف نگاه مقابلهاي و انتظامي به معضل اعتياد چارهساز نيست بلكه بايد نگرش و رويكرد مبارزه با مواد مخدر تغيير كند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان تاكيد كرد: سال گذشته قريب به ۲۲ هزار نفر معتاد به مراكز درماني مراجعه كردهاند كه بيش از ۹۷ درصد آن را مردان تشكيل ميدهند.
دبير شوراي هماهنگي استان تصريح كرد: سيستم اعتياد يك سيستم به روز، هوشمند و پيچيده است كه نيازمند مبارزه، كنترل و مديريت در مبارزه با آن هستيم.
وي با انتقاد از دستگاههاي فرهنگي استان ادامه داد: متاسفانه دستگاههاي فرهنگي در اين حوزه بسيار ضعيف كار كردهاند كه هزينهي بسيار بالا در اين بخش و خروجي بسيار پايين آنها هم گواه اين مطلب است.
حجتاله فراشي مطرح كرد: بايد با يك نگاه واحد و يك برنامه ايدهآل به مبارزه با مواد مخدر پرداخته شود و با توانمندسازي و آموزش مهارتهاي زندگي در مسير اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر گامي اساسي برداشت.
در ادامه موسوي رييس مجمع خيرين استان اظهار داشت: يكي از محوريترين كارها و فعاليتهاي مجمع خيرين در جهت فعاليتهاي اجتماعي به ويژه فراهم كردن بستري مناسب براي افراد خير جهت فراهم نمودن زندگي شرفتمندانه و ايجاد روحيه خودباوري و تقويت روحيه تعاون و همكاري با قشر آسيبپذير جامعه است.
وي گفت: براساس رسالت اجتماعي خود در حل مشكلات افراد آسيبپذير گامهاي برداشته شده كه انتظار ميرود دولت تدبير و اميد موانع و مشكلات را از سر راه بردارد تا مجمع خيرين با توان بيشتري به اين حوزه ورود كند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۳٫۲٫۲