• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

بيش از ۱۱ ميليون قرص و آمپول روان‌گردان در سال ۹۲ كشف شد

  • کد خبر : 6665
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر از كشف بیش از ۱۱ میلیون قرص و آمپول روانگردان در سال ۹۲ خبر داد و گفت: این میزان نسبت به سال ۹۱، ۱۳۶ درصد رشد داشت.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر علیرضا جزینی صبح امروز در بخش پاياني نشست خبری خود كه […]


قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر از كشف بیش از ۱۱ میلیون قرص و آمپول روانگردان در سال ۹۲ خبر داد و گفت: این میزان نسبت به سال ۹۱، ۱۳۶ درصد رشد داشت.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر علیرضا جزینی صبح امروز در بخش پاياني نشست خبری خود كه در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، به ارائه گزارش عملكرد ستاد در دو حوزه مقابله با عرضه و مشاركت‌هاي مردمي پرداخت و گفت: در حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در سال گذشته ۱۷۳۷ عملیات و درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر انجام شده که در این میان دو هزار و ۹۷۲ گروه باند تهیه و توزیع مواد مخدر و همچنین ۳۹۵ آشپزخانه تولید شیشه انهدام شدند.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۱ میلیون قرص و آمپول روانگردان در سال ۹۲ کشف شده است، افزود: این میزان نسبت به سال نود و يك، ۱۳۶ درصد رشد داشت، همچنين در سال ۹۲ بیش از ۵۷۳ تن انواع مواد مخدر و روانگردان کشف و ضبط شد كه شامل، ۷۷ تریاک، ۱۵ درصد حشیش، ۵ درصد هروئین و مرفین، یک درصد شیشه و دو درصد سایر مواد مخدر بوده است.

قائم مقام دبيركل ستاد ادامه داد: در سال گذشته ۵۴ تن مواد پیش‌ساز کشف شد که نسبت به سال گذشته ۵۸۰ درصد رشد داشت و ۲۷۶ هزار متهم جرائم مواد مخدر دستگیر شدند که متأسفانه ۱۷ شهید در این راه تقدیم شدند.

جزيني در ادامه، تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی ۷ اردوگاه زندانیان مواد مخدر در استان‌های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، کرمان، سیستان و بلوچستان، گلستان و خوزستان را به‌منظور اجرای موضوع ماده ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر از جمله اقدامات انجام شده در سال ۹۲ عنوان کرد و افزود: به طور میانگین ۹۹ هزار نفر از زندانیان کشور مرتبط با جرائم مواد مخدر هستند که این میزان ۴۵ درصد از تعداد زندانیان کشور را تشکیل می‌دهد. 

وي پاکسازی ۴ هزار و ۶۲۶ نقطه آلوده و اجرای موفقیت عملیات صیانت از حجاج در فرودگاه‌های کشور را از دیگر اقدامات مهم سال ۹۲ برشمرد و با اشاره به افزایش ۴۹ درصدی تولید تریاک در کشور افغانستان گفت: درسال ۲۰۱۳ میزان تولید تریاک در کشور افغانستان به ۵ هزار و۵۰۰ تن رسید که نسبت به مدت زمان مشابه قبل آن ۴۹ درصد افزایش داشت.

جزيني در بخش ديگري از سخنان خود به عملكرد حوزه توسعه مشاركت‌هاي مردمي در ستاد اشاره كرد و گفت: در اين حوزه شاهد رشد ۵۳ درصدی تعداد سمن‌های فعال بوديم به طوري كه در سال ۹۲ تعداد سمن‌های فعال از ۱۸۵۱ به ۱۲۰۸ مورد رسید كه به تفكيك فعاليت، تعداد ۷۶۵ سمن در بخش فرهنگي و پيشگيري، ۸۹۶ سمن در بخش درمان و ۱۹۰ سمن در زمينه كاهش آسيب فعاليت مي‌كنند.

وي در ادامه بر حمايت‌هاي اشتغالزايي و كارآفريني از بهبوديافتگان تاكيد كرد و گفت: اشتغالزايي در ادامه اقدامات درمان براي افراد بهبوديافته امري ضروري است و اين مهم براي تامين معاش و ايجاد اشتغال افراد و خانواده‌هاي پاك شده از اعتياد شروع شده و در دستور كار ستاد نيز مي‌باشد، به نوعي اين اقدام مي‌تواند در بحث پيشگيري موثر و عملي باشد كه تاكنون با هدف‌گذاري‌هاي انجام شده زمينه اشتغال هزار فرد بهبوديافته فراهم شده است.

وي همچنين برگزاري همايش بهبوديافتگان در استان‌ها را مهم دانست و گفت: به‌منظور افزايش روحيه در بهبوديافتگان از اعتياد و ايجاد انگيزه در بيماراني كه هنوز موفق به قطع مصرف مواد اعتياد آور نشده‌اند و همچنين به‌منظور اجتماعي‌تر كردن امر مبارزه با مواد مخدر، اين همايش تاكنون در ۱۹ استان كشور برگزار شده است.

وی در پايان بر ايجاد نشاط به منظور جلوگيري از گرايش افراد به اعتیاد را از وظیفه وزارت خانه‌ها و سازمان‌های مختلف تايكد كرد و گفت: ما در ستاد مبارزه با مواد مخدر جلسات مستمری با سازمان‌های مختلف داریم و با توجه به اینکه تأمین نشاط یکی از علل روی آوری به مصرف مواد مخدر است باید دستگاه‌های مختلف که وظیفه پر کردن اوقات فراغت جوانان را برعهده دارند روی این مسئله تمرکز بیشتری داشته باشند.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=6665

برچسب ها