عباس صادقزاده در جلسه ویژه کمیته بررسی مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موسوم به ماده ۱۶ که با «محوریت بررسی روند اجرای مرحله دوم طرح جمعآوری و ساماندهی معتادین متجاهر در سطح استان» در بهزیستی برگزار شد، گفت: بر اساس دستور و تصمیم مقامات ارشد اجرایی و شورای تامین استان در زمان شیوع کرونا، مقرر شد که براساس ظرفیت موجود، معتادان متجاهر جمعآوری و به مرکز ماده ۱۶ جهت درمان منتقل شوند که تعداد ۱۴۵۳ نفر از معتادان متجاهر که اغلب آنان از مرکز شهرستان کرمان بودند، جمعآوری، غربالگری و پذیرش شدند.
وی افزود: از این تعداد، ۹۷۳ نفر تاکنون با پایان یافتن دوره درمان و باحکم قضایی ترخیص شدهاند و به چرخه زندگی سالم و عاری از اعتیاد بازگشتهاند.
مدیرکل بهزیستی استان بیان کرد: مراقبتهای پس از خروج بهبودیافتگان، از مهمترین دغدغه مسئولان استان است اما به دلیل نبود سازوکارهای مناسب از جمله اشتغال پایدار و نبود سرپناهی جهت زندگی، اکثر این افراد، احتمال بازگشت به اعتیاد مجدد را دارند.
مدیرکل بهزیستی بر لزوم تکمیل دوره درمان و حمایتهای پس از درمان و همکاری اثربخش و گستردهتر مجموعههایی مانند فنیوحرفهای، تشکلهای مردمی و بانکهای ارائه دهنده تسهیلات و شهرداری بهمنظور انتقال و اسکان موقت ایشان برای جلوگیری از عود دوباره بیماری این افراد تاکید کرد.
صادقزاده افزود: اگر بخواهیم درمانی منطقی و بدون بازگشت را تجربه کنیم، به تعامل و همکاری همه دستگاهها فراتر از دستورالعملهای ابلاغی و حمایت مدیران ارشد استان نیاز داریم و اگر همکاری انجام شود، میتوانیم به شهری بدون معتاد متجاهر دست یابیم.
در ادامه این جلسه، هر یک از اعضا به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند و پس از پایان نشست، اعضا از کارگاه آموزش و تولید لوازم آشپزخانههای صنعتی که توسط یکی از معتادان بهبودیافته ایجاد شده است، بازدید کردند.
مراقبت بعد از خروج بهبودیافتگان، از مهمترین دغدغه مسئولان است
مدیرکل بهزیستی استان کرمان، مراقبت بعد از خروج معتادان را از مهمترین دغدغه مسئولان برشمرد و گفت: برای رسیدن به شهری بدون معتاد متجاهر، به تعامل و همکاری همه دستگاهها وحمایت مدیران ارشد استان نیاز داریم.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=66524
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان 99.09.03
- 273 بازدید
- بدون دیدگاه