• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73169اخبار امروز : 0
13

از فضای مجازی برای ارائه مباحث پیشگیری از اعتیاد استفاده می‌شود

  • کد خبر : 66489
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۷:۵۳
از فضای مجازی برای ارائه مباحث پیشگیری از اعتیاد استفاده می‌شود
سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش از راه‌اندازی بستر فضای مجازی در خصوص مضرات سوء مصرف موادمخدر و روانگردان‌ها، برای کیش‌وندان و گردشگران خبر داد.

علی فائقی در دیدار با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن‌زاده امام جمعه کیش، خواستار همکاری و مشارکت ائمه جمعه و جماعات در ایجاد حساسیت نسبت به اعتیاد در مردم شد و گفت: یکی از اولویت‌های شورا، راه‌اندازی بستر فضای مجازی با رویکرد فرهنگی و پیشگیری در خصوص مضرات سوء مصرف موادمخدر و روانگردان‌ها، برای کیش‌وندان و گردشگران است که در این خصوص کارگروه لازم تشکیل شده و با حمایت معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد «واحد آی تی» بزودی شاهد راه اندازی این بستر خواهیم بود.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن‌زاده بیان داشت: امر مبارزه با موادمخدر نیاز به روحیه بسیجی و کار جهادی دارد که از ابتدای سال تاکنون، شاهد پویایی شورا هستیم و امیدواریم با حضور فعال اعضاء شورا، شاهد به ثمر رسیدن اقدامات مفید شورای هماهنگی و سازمان منطقه آزاد در ریشه‌کنی موادمخدر در سطح جزیره کیش باشیم.
وی افزود: تلاش شود با همکاری و مشارکت کلیه اعضاء، محیطی سالم همراه با شادی و نشاط در پرتو تعلیمات دین و شریعت مهیا کنیم تا اشهد کاهش این آسیب در سطح جامعه باشیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=66489
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش99.09.03
  • 380 بازدید
  • بدون دیدگاه