• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

رسیدن به آرزوها به وسیله روانگردان‌ها سرابی بیش نیست

  • کد خبر : 6639
  • ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۶:۳۶

عضو هیئت علمی دانشگاه پيام نور آذربايجان غربي گفت: مواد مخدر نباید وسیله‌ای برای رسیدن به آرزوها باشد روش رسیدن به آرزوها با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی میسر خواهد شد.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی؛ دکتر محمدرضا رضایی در نشست علمی و تخصصی اعتیاد که در دانشگاه پیام نور […]

عضو هیئت علمی دانشگاه پيام نور آذربايجان غربي گفت: مواد مخدر نباید وسیله‌ای برای رسیدن به آرزوها باشد روش رسیدن به آرزوها با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی میسر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی؛ دکتر محمدرضا رضایی در نشست علمی و تخصصی اعتیاد که در دانشگاه پیام نور ارومیه برگزار شد، دوره جوانی را فرصت ساختن آینده دانست و بيان داشت: این دوره باید صرف ساختن آینده شود و کسانی که از این دوره به‌خوبی استفاده نکنند آینده‌ای تیره و تار خواهند داشت.

عضو هيات علمي دانشگاه گفت: کسانی که برای ساختن آینده خود از مواد مخدر و روانگردان‌ها استفاده کنند مطمئن باشند که راه درستی را برای رسیدن به روشنایی انتخاب نکرده‌اند.

دکتر رضایی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به مضرات و عوارض مصرف آمفتامین و مت‌آمفتامین‌ها گفت: مت‌آمفتامین که با اسامی مختلف مانند شیشه، یخ، هندل، سرعت معرفی می‌شود، دارویی محرک و به شدت اعتیادآور است که فعالیت سیستم عصبی را افزایش می‌دهد، این ماده در ابتدا موحب افزایش حس هوشیاری، تمرکز و سرخوشی در مصرف‌کننده شده و احساس خوشایندی در وی ایجاد می‌کند و بعد به همان شدتی که او را به اوج برده به پایین می‌کشد.

وي افزود: این سقوط حس در هم شکستگی، افسردگی، بیچارگی، خستگی شدید و ناتوانی را در مصرف‌کننده به وجود می‌آورد و بر اثر ایجاد آستانه تحمل در برابر این ماده حس ولع مصرف بیشتر بروز كرده و به این ترتیب باعث وابستگی فرد به این ماده می‌شود، مت آمفتامین جزو مخدرهایی است که به سختی قابل درمان است.

وي ادامه داد: اغلب مردم برای رسیدن به نشاط و شادابی اقدام به مصرف مواد مخدر خصوصاً روانگردان‌ها می‌کنند ولی بر اثر تحقیقات انجام‌شده چنین موادی نشاط کاذب و موقت را ایجاد و بعد از مدتی مشکلات شدید روانشناختی را در فرد به وجود می‌آورند، لذا بهتر است برای رسیدن به نشاط، شادابی و انرژی بیشتر از فرهنگ خود بهره‌مند شویم در فرهنگ ما بازی‌های فراوان بومی و محلی وجود دارد که ضمن افزایش تحرک سبب ایجاد نشاط و شادابی طولانی مدت و همچنین بوجود آمدن عواطف جمعی در بین دوستان و خانواده‌ها می‌شود.

رضايي خطاب به دانشجویان شرکت‌کننده در نشست فوق توصیه كرد که تلاش کنند موضوع ترویج بازی‌های بومی و محلی در بین خانواده‌ها و جامعه را فرهنگ‌سازی كنند تا شاهد نشاط دائمی باشیم.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی۹۳٫۱٫۳۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=6639

برچسب ها