به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دومین دوره آموزشی آنلاین تربیت کادر متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد ویژه کشورهای عضو اکو صبح امروز در تالار امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد و دکتر سعید حبیبا معاون دانشجویی دانشگاه تهران، هدف از برگزاری این دوره را توسعه دانش پيشگيري از اعتياد بهمنظور برنامهريزي مبتني بر شواهد در كانونهاي هدف و ارتقاي دانش تخصصي و سطح آموزشي نيروهاي انساني فعال در پيشگيري از اعتياد خواند و گفت: از سال ۱۳۸۹ تاکنون از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر، ۴۱۵ دوره آموزشی تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه تهران برگزار شده و بیش از ۱۸ هزار نفر در این دورهها شرکت کردهاند.
وی افزود: این دورهها در سه سطح مقدماتي، مياني و تكميلي و با سرفصلها و محتواهای ويژه در کانونهای هدف از جمله مدرسه، دانشگاه، محیط کار، خانواده و رسانه برگزار شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران همچنین تولید بستههای آموزشی مثل کتابهای کار و مطالعه برای کانون هدف، درسنامه برای اساتید، تربیت مربی نشاط اجتماعی، محتوای آموزشی ویژه جوانان و تهیه اپلیکیشنها و محتوای چند رسانهای را از فعالیتهایی برشمرد که در مرکز مشاوره دانشگاه تهران در حال انجام است.
وی در پایان انجام چندین فعالیت پژوهشی همچون شیوعشناسی اعتیاد و بررسی عوامل خطرساز و محافظتکننده در سوءمصرف و وابستگی مواد را از دیگر فعالیتهایی خواند که بهصورت مشترک میان ستاد مبارزه با موادمخدر، دانشگاه تهران و دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد انجام شده است.
همچنین جاندوس آسانو، معاون دبیرکل سازمان اکو ضمن اشاره به تاریخچه مختصری از سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) گفت: یادگیری و دانش در پیشرفت کشورها نقش مهمی دارد و در این دوره یک روزه تلاش داریم به گسترش دانش پیشگیری از اعتیاد بپردازیم.
دکتر عباس لطفی مدیرکل روابط بینالملل ستاد مبارزه با موادمخدر نیز به روند همکاریهای جمهوری اسلامی ایران بهعنوان یکی از اعضای اکو پرداخت و گفت: برگزاری چنین دورههای آموزشی با موضوعات مختلف همچون پیشگیری از اعتیاد، از تعهدات جمهوری اسلامی ایران در قالب همکاری با اکو میباشد که موجب تقویت همکاریهای منطقهای و بینالمللی میشود.
گفته میشود؛ در این دوره آموزشی یک روزه که بهصورت آنلاین برگزار شد؛ نمایندگان کشورهای عضو اکو همچون جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، پاکستان، ترکیه، تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان و جمهوری آذربایجان حضور داشتند و علاوه بر یادگیری دانش حوزه پیشگیری از اعتیاد، نقطه نظرات خود را بیان کردند.




