سيد قدير مرتضوي در دیدار با دکتر یوسف افشارنیا مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان افزود: در شرایط کنونی که کرونا باعث شده برگزاری دورههای آموزشی و طرحهای کاهش آسیب و اعتیاد در سطح شهرها و محلات و.. برگزار نشود، میتوان به نقش بارز و تاثیرگذار و ظرفیت بسیار بالای رسانهها در کاهش آسیبهای اجتماعی و اعتیاد اشاره کرد و از این طریق، مفاهیم، آموزشها و پیامها را از طریق رسانه شنیداری و دیداری به آحاد مردم انتقال داد.
وی با بیان اینکه همه افراد جامعه باید یاریگر هم باشند، بر همکاری مجدانه فعالان اجتماعی و رسانهها در مقوله پیشگیری از اعتیاد بهعنوان بازوان توانمند برای از بین بردن این بلای خانمان سوز اشاره کرد، افزود: اعتیاد پدیدهای اجتماعی و زمینهساز بسیاری از مشکلات در جامعه است و باید تا جایی که در توان داریم از همه ظرفیتها و سازمانهای مردمی و دولتی و نیز رسانهها برای آموزش و توانمندسازی کودکان، نوجوانان و جوانان و آگاهی بخشی مردم استفاده و آنها را مقاوم و مصون نگه داریم.
دبیر شورا در پایان با اشاره به قرارداد همکاری با صداوسیما برای تولید و پخش برنامه تخصصی در حوزه پیشگیری از اعتیاد و اشاره کرد و افزود: این برنامهی تخصصی قرار است با حضور اساتید و کارشناسان این حوزه در صدا و سیما تولید و بصورت هفتگی پخش شود.
تقویت برنامههای پیشگیری از اعتیاد از سوی صداوسیما
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری گفت: باید برنامههای تولیدی در حوزه پیشگیری از اعتیاد توسط صدا و سیمای استان تقویت شوند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=66294
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری99.08.21
- 646 بازدید
- بدون دیدگاه