سيد قدير مرتضوي در دیدار با مهندس عبدالغنی، شهردار شهرکرد بر افزایش تعاملات و همکاریهای بیشتر دو نهاد با تشکیل کارگروه آسیبشناسی و توانمندسازی کارکنان و خانواده های آنان تاکید کرد و گفت: شهرداری از ظرفیت بسیار بالایی در کاهش آسیب اجتماعی و اعتیاد برخوردار است که باید از ظرفیت واحدهای فرهنگی، روابط عمومی و خدمات شهری شهرداری در پیشگیری از اعتیاد در سطح شهر، بیشتر استفاده شود.
وی افزود: از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد و شهرداری باید در توانمندسازی پرسنل شهرداری و همچنین آحاد مردم استفاده کرد؛ همچنین میتوان از ظرفیت فعالان اجتماعی و فارغ التحصیلان رشتههای مرتبط با آسیبهای اجتماعی برای اجرای هر چه بهتر طرح یاریگران زندگی در سطح شهر برنامهریزی و از آنان استفاده کنیم.
دبیر شورا با تاکید بر برگزاری کارگاههای آموزشی فرهنگی و پیشگیرانه در سطح محلات افزود: باید مباحث و مهارتهای زندگی همچون نه گفتن و کنترل خشم و استرس به مردم آموزش داده شود تا آنان در برابر آسیبها و مشکلات توانمند شوند؛ چون ضعف و نبود این آموزشها در افراد، شرایط گرایش آنان را به سمت اعتیاد فراهم میکند.
مرتضوی ادامه داد: فردی که نتواند در زمان بحران از خود مراقبت کند در معرض آسیبها به خصوص موادمخدر قرار میگیرد؛ لذا نقش شهرداری در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار مهم است.
وی افزود: با افزایش دانش، تقویت اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی و ترویج شادی و نشاط میتوان خانوادههای سالم و توانمندی داشت تا در مقابله با موانع و مشکلات زندگی مستحکم و ثابت قدم باشند و به راحتی در برابر آسیبها از هم گسسته نشوند.
نقش مهم شهرداری در کاهش آسیبهای اجتماعی
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری بر نقش مهم شهرداری در کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید و گفت: میتوان از ظرفیت فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با آسیبهای اجتماعی در طرح یاریگران زندگی استفاده کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=66281
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری99.08.21
- 1270 بازدید
- بدون دیدگاه