به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر قزوین؛ هدایت الله جمالی پور در جلسه شورا با اشاره به ضعفهای قانونی در حوزه برخورد با قاچاقچیان و خردهفروشان موادمخدر گفت: اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر نیازمند یک کار کارشناسی شده است.
وی اظهار داشت: هدف اصلی شورا، هماهنگی بین دستگاههای اجرایی برای رسیدن به نتیجه واحد جهت پیشگیری و کاهش اعتیاد در جامعه است.
دبیر شورا، اعتیاد به موادمخدر را بلای خانمانسوز دانست و افزود: بهترین راهکار برای پیشگیری و مقابله با گسترش اعتیاد به موادمخدر، اجتماعی شدن امر مبارزه با این بلای خانمانسوز خواند که عزم و همت عمومی را میطلبد.
جمالیپور، آگاهیبخشی و نظارت خانوادهها در کاهش گرایش جوانان به مصرف موادمخدر را موثر دانست و تصریح کرد: نقش خانوادهها و نهادهای آموزشی و تربیتی با توجه به اصل مقدم بودن پیشگیری بر درمان در خصوص مبارزه با موادمخدر مهم و ضروری است.
وی بر ضرورت مقابله هرچه بیشتر و جدیتر با پدیدهی شوم موادمخدر تاکید کرد و افزود: همه ما موظفیم برای اینکه جامعه با بحران بیشتری مواجه نشود، با حساسیت مضاعفی به این پدیده توجه کنیم.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به نقش مهم آمار و اطلاعات در حوزه اعتیاد افزود: پیشگیری و برنامهریزی در حوزه مبارزه با موادمخدر به آمار و اطلاعات دقیق و همچنین نتایج به دست آمده از پژوهشهای تخصصی در این مورد نیاز دارد تا طرحهای موثر تهیه و تدوین شوند.
جمالیپور خواستار مشارکت سازمانهای مردمنهاد در مبارزه با موادمخدر شد و خاطرنشان کرد: تقویت و توسعه سمنها در موضوع موادمخدر باید انجام شود.
وی یادآور شد: در بحث کشفیات موادمخدر در استان، نیروی انتظامی موفقیتها و نتایج خوبی به دست آورده است.
خلاءهای قانونی در مبارزه با مواد مخدر باید احصا و برطرف شود
همچنین لطف الله سیاهکالی مرادی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با بیان اینکه قانون مبارزه با موادمخدر باید در جهت بازدارندگی و کارآمدی مجازاتها باشد، گفت: این قانون باید سخت و بازدارنده باشد، به همین سبب ضروری است خلاهای قانونی در حوزه مبارزه با موادمخدر احصا شده و در اسرع وقت برطرف شود.
وی افزود: متاسفانه در مبارزه با موادمخدر سنتی عمل میکنیم در صورتی که باید با استفاده از فناوری روز، عرضه موادمخدر را کنترل کنیم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه در مبارزه با موادمخدر سنتی عمل میشود و در مرزها سیستمهای سنتی جوابگو نیست، تاکید کرد: اگر از فناوریهای نوین در امر مبارزه با مواد مخدر استفاده شود و لحظه به لحظه پلیس در جریان اقدامات و فعالیتهای این افراد در مرزها قرارگیرد؛ قطعا جرائم در حوزههای مختلف کاهش مییابد.
سیاهکالی اظهار داشت: نبود یک برنامه منسجم در حوزه مبارزه با موادمخدر مشکلات زیادی را در این حوزه به وجود میآورد، زیرا خطاهای انسانی در سیستمهای غیر رایانهای بسیار زیاد است.
وی خاطر نشان کرد: مبارزه به موادمخدر، عزم جدی همه مسوولان را میطلبد و این کار بزرگ با همکاری و همراهی مردم و مسوولان امکانپذیر خواهد بود.
آگاهیبخشی و نظارت خانوادهها در کاهش گرایش جوانان به اعتیاد موثر است
استاندار قزوین گفت: بهترین راهکار برای پیشگیری و مقابله با گسترش اعتیاد به موادمخدر، تحقق رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه با موادمخدر است که عزم و همت عمومی را میطلبد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=66148
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر قزوین99.08.17
- 279 بازدید
- بدون دیدگاه