• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
22

غم‌انگیزترین تراژدی انسان معاصر اعتیاد به موادمخدر است

  • کد خبر : 66015
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۵:۲۶
غم‌انگیزترین تراژدی انسان معاصر اعتیاد به موادمخدر است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان، غم‌انگیزترین تراژدی انسان معاصر را اعتیاد به موادمخدر خواند و گفت: باید با استفاده از فضای رسانه‌ای و راه‌اندازی کارزار اطلاع‌رسانی پیشگیری از اعتیاد در جهت افزایش آگاهی خانواده‌ها، جوانان، نوجوانان درباره سوءمصرف موادمخدر اقدام شود.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان؛ دکتر اسماعیل حیدری آزاد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان مرزی آستارا گفت: برخی از جوانان عصر حاضر برای فرار از ناملایمات اجتماعی، فاصله طبقاتی، زندگی ماشینی، بیکاری، مباحث و مشکلات خانوادگی و بعضاً ضعف شخصیتی به موادمخدر پناه برده‌اند. پناه به ملعبه‌ای که ویرانگر اجتماع و خانواده بوده و مخرب‌ترین عامل تخریب روح، روان و جسم آدمی است.
وی افزود: سیل خروشان اعتیاد، بی‌رحمانه در مسیر حرکت خود، کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی سالخوردگان را طعمه قرار داده و علاوه بر متلاشی کردن کانون گرم خانواده‌ها، سبب ناکامی در زندگی و تمایل به خودکشی، خشونت، خفت گیری، طلاق، سرقت، فرار از منزل، ضرب شتم، قتل، جنایت و… شده و امنیت اجتماعی و بهداشتی را به مخاطره انداخته است.
دبیر شورا با بیان این مطلب که امروزه سوءمصرف مواد و اعتیاد از مرزهای فردی، بهداشتی و درمانی فراتر رفته و به یک ابر معضل اجتماعی امنیتی تبدیل شده است، گفت: مواردی چون کاهش سن مصرف، کاهش امنیت اجتماعی، بروز بیماری‌های خطرناک نظیر؛ ایدز، هپاتیت، افزایش ورود مواد صنعتی، آزمایشگاهی و توهم‌زا، محبوبیت مصرف سیگار و تریاک نزد برخی از جوانان، مؤید این مطلب است.
حیدری ازاد بیان کرد: لازم است هم‌زمان با اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم در خصوص مقابله با ورود و عرضه موادمخدر و برخورد قاطعانه با قاچاق موادمخدر از تمامی ظرفیت‌های موجود در شهرستان و استان در زمینه توسعه آموزش‌های مهارت‌های زندگی، گسترش مشاوره خانواده و استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی، فرهنگی، ورزشی و فنی و حرفه‌ای در شهرستان و استان و افزایش اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی آموزش‌های فنی تخصصی اقدام شود.
وی تاکید کرد: با استفاده از فضای رسانه‌ای و راه‌اندازی کارزار اطلاع‌رسانی پیشگیری از اعتیاد در جهت افزایش معلومات و آگاهی خانواده‌ها، جوانان، نوجوانان و ارتقاء سطح نگرش‌ها باورهای عمومی افراد جامعه درباره سوءمصرف موادمخدر، اهتمام جدی صورت پذیرد.
دبیر گیلان ادامه داد: شهرداران باید در کنار کارهای عمرانی، نسبت به ایجاد فضای فرهنگی و ورزشی در سطح شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان اهتمام جدی کنند، اداره کل ورزش و جوانان برای کسانیکه موفق به ترک اعتیاد شده‌اند و یا در حال ترک هستند با همکاری باشگاه‌های ورزشی در جهت استفاده رایگان آنان تخفیف‌های ویژه در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: موادمخدر آسیبی است که اثرات آن هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد. بازار موادمخدر همچون هر بازار دیگری تابع سازوکار عرضه و تقاضا است، بنابراین برای کنترل آن باید هم‌زمان تقاضا و عرضه تحت کنترل قرار گیرد. قطعاً با روش‌های اصولی، علمی و همکاری مردم و مسئولین در امر پیشگیری از اعتیاد می‌توان تقاضا را نسبت به عرضه کنترل کرده و کاهش داد.
دبیر شورا گفت: نظر به اینکه شهرستان مرزی آستارا دارای مرز خشکی آبی با جمهوری آذربایجان بوده و یک منطقه توریستی و درعین‌حال تجاری و اقتصادی است، ضروری است جامعه اطلاعاتی شهرستان نسبت به افزایش تعاملات و هم‌افزایی و اشراف اطلاعاتی بر مرزها علی‌الخصوص خودروهای حامل واردات و صادرات از گمرک آستارا و پایانه‌های شهرستان نظارت جدی داشته باشد؛ چراکه کشف موادمخدر در آن‌سوی مرز دیگر صرفاً موضوع داخلی نیست و هر مواد مخدری که آن‌سوی مرزها کشف شود می‌تواند به یک حربه تبلیغاتی منفی رسانه‌ای علیه کشور تبدیل شود.
وی تاکید کرد: فرمانداری از ظرفیت‌های قانونی در جهت افزایش حضور سازمان‌های مردم‌نهاد، خیرین و فعالین اجتماعی در عرصه مبارزه با موادمخدر و پیشگیری از اعتیاد در افزایش آموزش‌های همگانی، توانمندسازی معتادین بهبودیافته، حمایت از خانواده‌های بیماران ناشی از اعتیاد استفاده کند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=66015
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان99.08.12
  • 603 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها