به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، سردار علی آزادی در نشست تعاملی با رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و اعضاء ائتلاف مرکزی شورای انقلابی کردستان بر بهرهگیری از ظرفیت همه سازمانها و دستگاهها در راستای کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی در جامعه تاکید کرد.
وی ایجاد کانونهای مشاوره و ارتقاء مشارکت همگانی را مهمترین راهبرد در کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و یادآور شد: در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، دستگاههای متولی بر اساس شرح وظایف در راستای کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی مسئولیت دارند .
دبیر شورا برآوردهاي اجتماعي از مسائل مبتلا به کانون خانواده را در تصميمسازي مناسب در حوزه ماموريتهاي سازمانها و ادارات مختلف بسيار مهم خواند و ادامه داد: توجه به دغدغههاي مردم و برنامهريزي و اولويتبندي در حوزه ناهنجاريها و مسائل اجتماعي از مسئوليتهايي است كه همواره باید مدنظر باشد.
آزادی به تهديدات گسترده دشمن در جنگ نرم عليه نظام اسلامي كه هدفي جز فروپاشي كانون گرم خانوادهها را دنبال نميكند؛ اشاره و بیان کرد: بهترين راه مقابله با جنگ نرم دشمن تعميق باورهاي ديني، تمسك به آموزههاي قرآني، گسترش ارزشهاي اخلاقي و حاكميت روابط عاطفي در خانواده است که در تعمیق و بسط ارزشهای مذکور در کانون خانوادهها، روابط عمومیهای سازمانها و ادارات، دارای جايگاه و رسالت با ارزشی هستند.
وی تاکید کرد: برقراری امنیت مطلوب و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نیازمند بسترسازی فرهنگی و اجتماعی همه سازمان ها با پلیس است .
دبیر شورا اعتیاد را منشاء آسیبهای اجتماعی در جامعه دانست و تاکید کرد: بسیاری از جرائم از سوی قشر گرفتار بیماری اعتیاد رخ میدهد و مطالبه مردم برخورد با خرده فروشان موادمخدر و جمعآوری معتادان متجاهر در سطح شهر است .
آزادی با اشاره به اینکه گسترش تعاملات و همکاریها در زمینه تامین امنیت جامعه موجب کاهش جرایم در زمینههای مختلف میشود، اظهار داشت: مهمترين خواسته مردم تامين امنيت مطلوب در جامعه است که پليس قصد دارد با بهرهگيري از تمامي امکانات و نيروي انساني خود اين امر را در جامعه محقق سازد.
وی تصريح كرد: نیروی انتظامی در مسير رويکرد فرهنگي و اجتماعي گام بر مي دارد و اين راهبرد باعث کسب اعتماد عمومی به پلیس شده است.
دبیر شورا ضمن تأکید بر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بیان داشت: انتظامی استان آمادگی دارد در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله؛ طلاق، مهارتهای زندگی ایرانی – اسلامی، معضل اعتیاد و موادمخدر، فضای مجازی و… با همکاری رؤسای پلیسهای تخصصی و اعزام کارشناسان در انتظامی استان با سازمان تبلیغات اسلامی استان به همکاری بپردازد و تجربیات خود را در اختیار مبلغان آن سازمان قرار دهند.
در ادامه این دیدار، حجت الاسلام “سادات” مسئول شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان نیز ضمن تبریک و گرامیداشت هفته ناجا و تقدیر و تشکر از از عملکرد مجموعه انتظامي استان در برقراري نظم و انضباط اجتماعي اظهار داشت: در حال حاضر دشمنان با ترفندهاي مختلف قصد برهم زدن امنيت در کشورمان را دارند که بايستي با هوشياري و تبعيت محض از فرامين مقام معظم رهبري خنثي کننده تمامي توطئههاي آنان باشيم.
حجت الاسلام سادات از فرماندهی و کارکنان انتظامی استان به جهت تامین نظم و امنیت، سعه صدر و تلاش و جدیت شبانه روزی، خاطرنشان کرد: قطعاً همدلی و همفکری سازمان تبلیغاتی اسلامی و نیروی انتظامی میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی موثر واقع شود.
رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان حضور پليس را موجب احساس امنيت براي شهروندان و احساس ناامني براي مجرمان خواند و خاطرنشان کرد: برخورد قاطع، صحت عمل و رعايت حقوق شهروندي از خصوصیات پلیس در تراز انقلاب اسلامی است و این مهم در پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار تأثیرگذار است.
گفتنی است؛ در این دیدار تنی چند از اعضاء ائتلاف مرکزی شورای انقلابی کردستان به بیان نقطه نظرات خود در خصوص مسائل جامعه و آسیب های اجتماعی مبتلا به استان و همچنین تشریح و ارائه راهکار های برخورد با این مشکلات پرداختند.
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نیازمند بسترسازی ساز و کارهای فرهنگی و اجتماعی در جامعه است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را نیازمند بسترسازی ساز و کارهای فرهنگی و اجتماعی در جامعه دانست.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=65292
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان99.08.01
- 243 بازدید
- بدون دیدگاه