معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی در عرصه مبارزه با موادمخدر تاکید کرد و گفت: از این بستر، میتوان بهعنوان یک فرصت ارزنده در جهت رفع آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سلامت روان مردم استفاده کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان یزد؛ احمد ترحمی در جلسه تخصصی کمیته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد شورا، تعامل خوب شورای هماهنگی با تشکلهای مردمی استان را قابل تقدیر خواند و تاکید کرد: سایر دستگاهها نیز محوریت برنامههای خود را به سمت تشکلهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: تشکلهای مردمی تسهیلگر ادارات و نهادها در انجام وظایف و مسئولیتها هستند و نهادهای مردمی نیز حلقه واسط مردم با دولت و نهادهای حاکمیتی میباشند، تجربه چهل سال انقلاب اسلامی این امر را ثابت کرده است که هر کجا پای مردم در میان باشد، تمامی فعالیتها موفقیتآمیز خواهد بود.
معاون استاندار تصریح کرد: همانطور که مطلعیم، در بحران کرونا تشکلها بسیار خوش درخشیدند و حتی در استان یزد یکی از همین موسسات فعالِ سازمانهای مردمنهاد، مورد تشویق و تمجید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قرار گرفت .
ترحمی در ادامه ضمن تشکر از اداره کل اوقاف و امور خیریه به دلیل همکاری نزدیک با شورای هماهنگی استان بیان کرد: با توجه به جلسات متعدد شورا با اداره کل اوقاف و امور خیریه که منجر به انعقاد تفاهمنامه فیمابین شده است، قدمهای بزرگی برای ادامه مسیر و همکاری از جمله تحت آموزش قرار گرفتن مربیان طرح سبک زندگی اسلامی توسط اداره اوقاف و امور خیریه در حوزه پیشگیری اولیه از اعتیاد، ارتقاء گسترده پوشش طرح یاریگران زندگی جهت آموزش مخاطبان و همکاری اداره کل اوقاف با سمنهای مرتبط با شورای هماهنگی برداشته شده است.
وی ادامه داد: باید از تشکلها و سازمانهای مردمنهاد برای استفاده از ظرفیتهای قابل استفاده دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی حمایت کرد، بهطور مثال ممکن است ادارهای نتواند حمایت مالی لازم را در راستای پیشگیری از اعتیاد انجام دهد ولی همان اداره میتواند دورههای آموزشی ارزندهای برگزار نماید و یا با استفاده از ظرفیت سالنها، مراسمات، امکانات تبلیغاتی، رسانهای، پیامکی و… بتواند تشکلها را حمایت کند.
معاون استاندار تاکید کرد: سمنها از تجربیات یکدیگر استفاده کنند تا حتیالامکان از موازیکاری و دوبارهکاری پرهیز شود.
ترحمی بیان کرد: در راستای سیاستها و اهداف ستاد مبارزه با موادمخدر و اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر و کنترل آسیبهای اجتماعی، نباید از فضای مجازی غافل شد و آن را دست کم گرفت، بلکه با ساخت انواع کلیپهای مرتبط و حتی یک پیام چندرسانهای و یا عکس بهصورت بسیار تاثیرگذار در این حوزه عمل کرد.
وی افزود: فضای مجازی در کشور ما در دسترس همه مردم قرار گرفته است و باید به نحو احسن از این ظرفیت به دلیل گستردگی دامنه مخاطبان، بهعنوان یک فرصت ارزنده جهت رفع مسائل و آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سلامت روان مردم استفاده کرد .
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان یزد۹۹٫۰۷٫۰۹