• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
14

غبارروبي و عطرافشاني مزار شهداي مبارزه با موادمخدر آذربايجان‌شرقي

  • کد خبر : 64116
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۹:۱۶
غبارروبي و عطرافشاني مزار شهداي مبارزه با موادمخدر آذربايجان‌شرقي

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي به مناسبت هفته دفاع مقدس و در راستاي گراميداشت ياد شهدا با حضور در مزار شهداي هشت سال جنگ تحميلي و ديگر شهداي گران‌قدر استان ياد و خاطره اين دلاوران در دفاع از انقلاب و ارزش‌هاي اسلام را گرامي داشت. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي به مناسبت هفته دفاع مقدس و در راستاي گراميداشت ياد شهدا با حضور در مزار شهداي هشت سال جنگ تحميلي و ديگر شهداي گران‌قدر استان ياد و خاطره اين دلاوران در دفاع از انقلاب و ارزش‌هاي اسلام را گرامي داشت.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، دکتر رضا استادرحيمي جهت عهد و پيمان مجدد با آرمان‌هاي امام و شهدا در گلزار شهداي مارالان تبريز و به‌ويژه شهداي عرصه مبارزه با موادمخدر حضور يافت و با اهداي گل، ياد و خاطره شهداي عزيز را زنده کرد.

وي تجليل و تکريم مقام شامخ شهدا در مناسبت‌هاي مختلف را نشان قدرشناسي مردم و مسئولين در قبال ايثار و فداکاري ايشان دانست و بر لزوم استمرار راه و رسم شهدا تأکيد کرد.

در اين ديدار دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان را، جمعي از همكاران دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان همراهي مي‌کردند.

برگزاري همايش کوه‌پيمايي و انجام حرکات ورزشي در تفرجگاه عينالي تبريز
همچنين در راستاي گراميداشت هفته دفاع مقدس همراه و به‌منظور زنده نگه‌داشتن ياد و خاطره شهداي گران‌قدر دفاع مقدس و در جهت پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي، همايش کوه‌پيمايي در تفرجگاه عينالي تبريز برگزار شد.

اين همايش از ساعت ۷:۰۰ صبح با حضور کليه کارکنان دبيرخانه شورا و تعداد از شهروندان از ورودي اصلي تفرجگاه عينالي شروع و با طي کردن مسيرهاي پياده (ايلان اوچان يولي) ادامه داشت.

رضا استاد رحيمي دبير شورا در اين کوه روي با بيان اينکه در هشت سال جنگ تحميلي عراق در مقابل تجاوز رژيم بعث عرق و استکبار جهاني از ميهن خود دفاع کرديم، افزود: به خاطر اينکه از ارزش‌ها، ناموس، آرمان‌هاي شهيدان انقلاب اسلامي و تماميت ارضي کشورمان دفاع کنيم حاضريم جان خود را در اين راه بدهيم.

 استاد رحيمي افزود: امروز دفاع مقدس در عرصه‌هاي اقتصادي است، از تحريم‌هاي اقتصادي و… مطمئناً از اين برهه تاريخي هم مثل هميشه پيروز و سربلند عبور خواهيم کرد.

 

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۹٫۰۷٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=64116

برچسب ها