دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان بر بیان و معرفی معرفی فعالیتها و عملکرد همه گروهها و دست اندرکاران حوزه مبارزه با مواد مخدر به مردم تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان؛ محمد صفری در دیدار با نمایندگان انجمن معتادان گمنام استان ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای انجام شده در راستای برگزاری نشستهای این انجمن بر شناساندن نحوه عملکرد و فعالیتهای این انجمن به عموم شهروندان با استفاده از ظرفیت رسانه بخصوص صدا و سیمای مرکز استان تأکید کرد.
وی با اشاره به شرایط موجود بیماری کووید ۱۹ در کشور و لغو همه نشست های گروه ها همچون کنگره ۶۰ و انجمن معتادان گمنام گفت: با توجه به شیوع بالای اعتیاد در استان، پیگیریهایی از سوی این شورا انجام شده تا ضمن نظارت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ترتیبی اتخاذ شود تا نسبت به برگزاری جلسات NA بصورت محدود و با رعایت کامل پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی پیشگیری از کرونا اقدام شود .
دبیر شورا با اشاره به اعتیاد به عنوان مهمترین آسیب اجتماعی کشور از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله) اظهار داشت: در استان خوزستان همه دستگاه های اجرای و مراکز آموزش عالی به نوبه خود و بر اساس شرح وظایف محوله مندرج در سند ملی مبارزه با مواد مخدر ، روانگردان ها و پیش سازه ها اقدامات بسیار خوبی انجام داده اند و انجمن معتادان گمنام نیز در کنار این مجموعه و درجهت درمان روح جوانان مبتلاء به این بلای خانمانسوز و سوق دادن آنها به یک زندگی عاری از اعتیاد تلاش های مثمر ثمری انجام داده است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان۹۹٫۰۷٫۰۱