• امروز : چهارشنبه - ۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 25 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 23 April - 2025
کل پست ها: 73463اخبار امروز : 5
9

دانشگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی وارد میدان شوند

  • کد خبر : 64002
  • ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۵:۴۲

    دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران بر مشارکت دانشگاهیان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ احمد مظفری در دیدار با دکتر کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: سهم دانشگاه در گفتمان سازی مبارز با مواد مخدر بسیار ارزشمند است […]

 

 


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران بر مشارکت دانشگاهیان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ احمد مظفری در دیدار با دکتر کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: سهم دانشگاه در گفتمان سازی مبارز با مواد مخدر بسیار ارزشمند است و همیاران مشاور و سمن های دانشجویی در این حوزه می توانند اثربخش باشند.


وی برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی و سبک فرزند پروری برای دانشجویان و کارکنان را مهم خواند و گفت : ارتقاء دانش اعتیاد و معرفی مضرات و خطرات مواد مخدر جامعه را در مقابل این بلای خانماسوز بیمه می کند.


دبیر شورا با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ضرورت استفاده از فضای مجازی برای آموزش تاکید کرد : امروز فضای مجازی به مهمترین بستر آموزش تبدیل شده است و انتظار می رود در کنار ارائه مباحث آموزشی به مباحث اجتماعی و آسیب های آن نیز توجه شود.


مظفری از حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان نامه های ارشد و دکترای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی با موضوع مواد مخدر و اعتیاد خبر داد و گفت : نرخ شیوع مواد مخدر در دانشجویان نسبت به گذشته افزایش یافته است و همه در قبال سلامت نسل جوان و آینده ساز جامعه مسئول هستیم و باید برای حفظ و حراست نیروی انسانی جامعه برنامه ریزی نمائیم.


وی انسان سالم را رکن اصلی توسعه و بالندگی جامعه خواند و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با وجود اساتید و دانشجویان بسیار زیادی که دارد می تواند کمک بزرگی به کاهش آسیب های اجتماعی جامعه بنماید .
دبیر شورا با اشاره به تحقیقات انجام شده گفت : متاسفانه بیش از ۳۰ درصد از معتادین دارای مدارک لیسانس، فوق لیسانس و دکترا هستند و این آمار بیانگر آنست که قشر تحصیل کرده از آسیب مواد مخدر در امان نیستند.
وی در پایان با اشاره به برگزاری جشنواره بزرگ یاریگران زندگی در بخشهای مختلف خواستار مشارکت همه دانشگاهیان در حوزه تولید محتوا در زمینه مواد مخدر و اعتیاد شد.


در این نشست دکتر کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران طی سخنانی با اشاره به اینکه آفت اعتیاد بدتر از ویروس کروناست تاکید کرد : صدا و سیما باید به طور جدی در این حوزه وارد شود و در حوزه معرفی مضرات و خطرات مواد مخدر برنامه سازی نماید.


وی تاکید کرد: ارتقاء دانش اعتیاد و توسعه آگاهی مردم می تواند در جلوگیری از شیوع مواد مخدر نقش کلیدی داشته باشد.


دکتر کرمانیان از اقدامات پیشگیرانه ستاد مبارزه با مواد مخدر تقدیر نمود و خواستار مشارکت همه آحاد جامعه به ویژه دانشگاهیان برای مبارزه همه جانبه با مواد مخدر شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۹٫۰۶٫۳۱

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=64002

برچسب ها