فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف بیش از ۲ تن هروئین در یک عملیات منسجم پلیسی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین؛ سردار مهدی حاجیان در این رابطه اظهار داشت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق موادمخدر و در اقدامی اطلاعاتی، سرنخ هایی از حمل محموله سنگین مواد افیونی به وسیله یک دستگاه بونکر ازمبداء شرق کشور به مقصد استان های غربی به دست آمد.
وی افزود: تیم های ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین با تلاشهای شبانه روزی موفق شدند خودرو سوداگران مرگ را در یکی از محورهای مواصلاتی استان قزوین شناسایی و در یک عملیات ضربتی متوقف کنند.
فرمانده انتظامی استان خاطرنشان کرد: مأموران در بازرسی از خودرو توقیفی، ۲ تن و ۱۷۷ کیلو هروئین بسته بندی شده با فویل آلومینیومی کشف و در این رابطه یک قاچاقچی را دستگیر کردند.
این مقام ارشد نظامی در پايان خاطرنشان کرد: تلاش پلیس در مبارزه با قاچاق مواد مخدر با اقتدار کامل در تمام نقاط کشور ادامه دارد و اجازه نمي دهد قاچاقچيان در هيچ نقطه اي از کشور احساس امنيت و آرامش کرده و به راحتی نقشههای شوم خود را عملی کنند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین۹۹٫۰۶٫۲۹