فرمانده انتظامي استان کرمان از كشف۲۰۲ كيلو و ۵۰۰ گرم تریاک در عملیات شبانه پليس شهرستان “منوجان” خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان؛ سردار “عبدالرضا ناظری” در تشریح این خبر گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر و پاسگاه انتظامي”چاه شاهي” شهرستان “منوجان” هنگام گشت زنی نامحسوس در محور”منوجان-هشتبندي” به يک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ مشکوک شده و به آن دستور ایست دادند.
وي افزود: راننده این خودرو با افزايش سرعت و حركات مارپيچ اقدام به فرار كرد که با تعقیب و مراقبت ماموران در یک منطقه روستایی متوقف شد.
سردار ناظری بيان داشت: ماموران در بازرسي از اين خودرو ۲۰۲كيلو و۵۰۰گرم ترياك کشف و در این رابطه راننده و سرنشین آن را که قصد داشتند با استفاده از تاریکی هوا و نقاط کور بیابانی از دید ماموران خارج شوند، دستگیر کردند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان۹۹٫۰۶٫۲۶