فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۳۷۲ کیلوگرم تریاک در شهرستان جیرفت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، سردار”عبدالرضا ناظری”در تشریح این خبر اظهار داشت: ماموران انتظامی جیرفت با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی دریافتند سوداگران مرگ قصد دارند یک محموله مواد مخدر را با ۲دستگاه خودروی سواری از طریق محورهای فرعی این شهرستان به مرکز کشور منتقل کنند.
فرمانده انتظامی استان افزود: در این رابطه ماموران ضمن هم پوشانی و استقرار نامحسوس در چند نقطه از محورهای ورودی، خودرو های مورد نظر را طی یک عملیات شبانه در محور فرعی”اسفندقه-رابر”مشاهده و متوقف کردند.
سردار ناظری تصریح کرد: ماموران در بازرسی از این خودروها ۳۷۲کیلوگرم تریاک کشف و در این رابطه ۲متهم را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان ضمن قدردانی از همکاری صمیمانه نیروهای بسیجی در این عملیات موفق خاطرنشان کرد: تعامل و هم پوشانی بسیج و نیروی انتظامی بسترساز توسعه و ارتقاء احساس امنيت در جامعه است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان۹۹٫۰۶٫۲۳