• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
6

بیشتر آسیب‌های اجتماعی به اعتیاد و سوء مصرف موادمخدر باز می‌گردد

  • کد خبر : 63729
  • ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ - ۸:۵۷

  فرماندار شهرستان کامیاران گفت: موادمخدر و اعتیاد سرمنشاء بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دیگر از جمله سرقت، طلاق، بچه‌های بد سرپرست و… است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، مسعود الماسی در جلسه شورای تامین شهرستان کامیاران اظهار داشت: در حوزه مقابله با موادمخدر، برخورد مقابله‌ای بسیار خوبی در […]

 

فرماندار شهرستان کامیاران گفت: موادمخدر و اعتیاد سرمنشاء بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دیگر از جمله سرقت، طلاق، بچه‌های بد سرپرست و… است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، مسعود الماسی در جلسه شورای تامین شهرستان کامیاران اظهار داشت: در حوزه مقابله با موادمخدر، برخورد مقابله‌ای بسیار خوبی در سطح شهرستان انجام شده و اخیرا در این رابطه حدود ۳۰ نفر دستگیری شده‌اند که در نتیجه شاهد کاهش ۵ تا ۶ درصدی آمار سرقت‌های خرد بوده‌ایم که نشان از این دارد که موادمخدر و اعتیاد سرمنشاء بسیاری دیگر از آسیب‌های اجتماعی از جمله سرقت، طلاق، بچه‌های بدسرپرست و… است و می‌طلبد توجه ویژه و نگاه بارزتری به مقوله اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر داشته باشیم.


وی افزود: نیروهای انتظامی و نظامی به تنهایی قادر به ریشه کنی اعتیاد در جامعه نیستند و لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادها پای کار بیایند تا این معضل از جامعه رخت بر ببندد، همچنین ما باید چرخه توزیع موادمخدر را هدف بگیریم و با آن برخورد کنیم؛ چرا که مافیای موادمخدر نسل جوان ما را نشانه گرفته و چنانچه به هدف خود دست یابد تا سال‌های سال خیالش از نابودی جامعه ایرانی و بازار فروشش راحت خواهد بود.


سردار آزادی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز گفت: در بحث مقابله با عرضه موادمخدر، نیروی انتظامی، همکاری‌های بسیار خوبی را با سایر دستگاه‌ها همچون دستگاه‌های نظامی و اطلاعاتی کشورمان دارد که جا دارد از زحمات همه این عزیزان قدردانی نمایم.


وی افزود: مبارزه با موادمخدر و اعتیاد و برخورد قاطع با مافیای موادمخدر و توزیع‌کنندگان آن در سطح خرد و عمده به تنهایی و توسط یک ارگان مانند نیروی انتظامی امکان‌پذیر نخواهد بود و همانطور که همیشه گفته‌ام همه باید پای کار بیایند و برای ریشه‌کنی این معضل و این پدیده خانمان سوز دست به دست هم دهند، تا آن را نابود کنند.


دبیر شورا اظهار کرد: حوزه درمان معتادان باید اثرگذاری بیشتری داشته باشد، فرد پس از دستگیری در مدت یک الی دو هفته ابتدایی مراحل سم‌زدایی خود را پیش می‌برد و بعد از آن، به مدت ۳ تا ۶ ماه در کمپ‌های ما جهت درمان و ترک حضور دارد اما پس از آنکه مرخص شد و به جامعه بازگشت، بعد مدتی دوباره شاهد حضور دوباره آنان در معابر سطح شهر و پارک‌ها و مصرف موادمخدر هستیم که این نشان از تسلسل باطل و غیر کارامد بودن شیوه کنونی درمان آنان دارد؛ لذا باید در زمینه مراقبت بعد از خروج آن‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشیم.


همچنین سرهنگ صفری فرمانده انتظامی شهرستان کامیاران گفت: حدود ۸۰ درصد از پرونده‌های مورد رسیدگی، مستقیم و غیرمستقیم به معضل موادمخدر و اعتیاد برمی‌گردد که نشان از مهم بودن این آسیب اجتماعی در جامعه دارد که طبق گفته کارشناسان در صدر آسیب‌های اجتماعی قرار دارد، لذا ما نیز باید با تمام توان و قدرت خود با آن مبارزه کنیم .


وی افزود: ۱۵۹ فقره پرونده از ابتدای امسال به دایره مشاوره ما رفته است که یک پای آن به مواد مخدر و سوء مصرف آن باز می‌گردد و نشان می‌دهد این آفت خانمانسوز تا چه اندازه می‌تواند خطرناک باشد و خانواده را به مرز نابودی و فروپاشی بکشاند لذا باید به همان اندازه به که بحث مقابله اهمیت میدهیم، به بحث پیشگیری و آگاهسازی جامعه نیز اهمیت دهیم و مبارزه با آن را در ذهن و باور جوان و نوجوان ایرانی نهادینه کنیم تا در آینده از گزند آن در امان باشیم.


در پایان نیز نمایندگانی از ارگان‌های مختلف شهرستان و انجمن‌های مردمی به بیان مشکلات و دغدغه‌های موجود در شهر پرداختند و سردار آزادی نیز با اهدای لوح تقدیری از فرماندار شهرستان تقدیر کرد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۹٫۰۶٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=63729

برچسب ها