
با تلاش ماموران مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان طي يك عمليات ويژه دو قاچاقچي حرفه اي مواد مخدر دستگير و ۹۵ كيلو و ۵۰۰ گرم حشيش از آنان كشف شد.
به گزارش پايگاه خبري پليس،سرهنگ “سيدتقي حسيني”رييس پليس مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي استان اصفهان با بيان اين مطلب اظهار داشت : در ادامه طرح مبارزه با قاچاقچيان عمده مواد مخدر ماموران اداره عمليات ويژه اين پليس با رصد تحركات باندهاي قاچاق و اشرافيت بر روي سوداگران مرگ از انتقال يك محموله مواد مخدر به استان مطلع شدند.
در اين خصوص بلافاصله ماموران وارد عمل شده و در عملياتي ويژه خودروي سواري پژو حامل مواد را در يكي از محورهاي ورودي به استان شناسايي و متوقف كردند.
وي عنوان داشت: پس از متوقف كردن خودرو ، راننده و سرنشين آن دستگير و در بازرسي از خودرو نيز ۹۵ كيلو و ۵۰۰ گرم حشيش كه به شكل ماهرانه اي جاسازي شده بودند كشف شد.
در اين رابطه خودرو توقيف و متهمان به همراه پرونده و مواد كشف شده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي داده شده و با صدور قرار روانه زندان شدند.