سومین روز از برگزاری کارگاه بررسی و تهیه طرح های مقابله با مواد مخدر و با اولویت پیشگیری با همت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان و به میزبانی بهزیستی با حضور اعضا کمیته و کارشناسان متخصص درمان و پیشگیری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان کرمان؛ عباس صادق زاده رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه مبارزه با مواد مخدر در روز سوم کارگاه با حضور ۲۰ نفر از مدیران استانی برگزار شد با اظهار خوشنودی از توجه و همت مقامات عالی استان به موضوع گسترش آگاهی و توسعه فرهنگ پیشگیری در قالب اقدامات علمی و تخصصی گفت: یکی از مهمترین پایه های ایجاد آرامش درجامعه مدیریت صحیح و کارشناسانه مسائل اجتماعی از جمله مسئله اعتیاد و سوء مصرف مواد است و این مهم میسر نخواهد شد، مگر با افزایش سطح آگاهی که این ارتقاء آگاهی باید بین مردم و مسئولین هم زمان انجام شود.
وی با مهم دانستن پیشگیری یادآور شد: پیشگیری فقط با روش افزایش سطح آگاهیهای عمومی لازم است و برگزاری این گونه نشستهای تخصصی میتوان سطح اگاهی مسئولین را در موضوع رویا رویی با پدیده ای چون اعتیاد افزایش داد .
صادق زاده با اعتقاد به اینکه آموزش و آگاهسازی باید به نسبت در همه جامعه فراگیر شود؛ افزود: برگزاری این گونه نشستهای تخصصی و آموزشهای عمومی باید تکرار یابد در این صورت است که می توان به پیشگیری بیش از درمان امیدوار بود.
گفتنی است؛ در این کارگاه تخصصی مجتبی شجاعی – علی بهرام نژاد و داریوش بوستانی به ارائه مطالب علمی خود پرداختند. همچنین بومی سازی و اجرایی کردن طرح جامع پیشگیری با بهره برداری از مطالب علمی ارائه شده و اعلام نظر شرکت کنندگان مورد توافق قرار گرفت .
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان کرمان۹۹٫۰۶٫۰۲