معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: همان گونه که برای سوالات جدید به دنبال پاسخ های جدید هستیم باید برنامه های پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر را با توجه به شرایط حاضر و جدید پایه ریزی کنیم.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ بهروز اکرمی در جلسه کمیته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمان های مردم نهاد با اشاره به پاتوق های موجود در حاشیه های شهر و وجود افراد مصرف کننده در آن گفت: با توجه به این که پاتوق ها محل ناامنی برای ساکنین محلات محسوب می شود باید تصمیمات مؤثری در این زمینه اتخاذ شود.
وی گفت: باید جلسه کارشناسی با حضور اعضای مربوطه برگزار و درخصوص پاتوق های مصرف مواد مخدر، برنامه ریزی مناسبی شود و در مورد کنترل یا جمع آوری این پاتوق ها نیز تصمیم گیری کرد.
معاون استاندار افزود: شرایط و مشکلات کنونی جامعه از جمله اعتیاد را نمی توان با راه کارهای چند سال گذشته، رفع کرد و باید دنبال راه کارهای جدید و کاربردی باشیم و در راستای اقدامات پیشگیری و مقابله با مواد مخدر راهکارهای جدیدی را پیش بگیریم.
وی گفت: باید در زمینه خدمات رسانی به معتادین متجاهر و بی خانمان، بانک اطلاعات تهیه شود که شامل مشخصات آن ها از جمله نام و نام خانودگی، کدملی، محل زندگی آن ها و … به تفکیک شهرستان ها باشد تا بهتر بتوان به آن ها دسترسی داشت و برنامه ریزی در زمینه خدمات رسانی انجام داد.
رئیس کمیته مشارکت های مردمی گفت: شهرداری ها به عنوان بازوی ما در بهبود عملکرد این کمیته باید کمک رسان این کمیته باشند و بیشتر از گذشته اقدامات پیشگیرانه و مقابله با مواد مخدر را هدفمندتر اجرا کنند.
ملک حسینی افزود: با توجه به شرایط کنونی از حیث وجود ویروس کرونا و محدودیت در خدمات کاهش تقاضا، مرکز خدمات رسانی موبایل سنتر در جهت ارائه خدمات به معتادین در حاشیه مناطق آلوده لازم و ضروریست که در این راستا حمایت دستگاه های مربوطه را در پیشبرد بهتر اهداف می طلبد.
وی همچنین به برنامه های این مرکز اشاره کرد و گفت: امید است با نظارت بیشتر بتوان خدمات رسانی را در حاشیه شهر و مناطق آلوده گسترش دهیم.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی۹۹٫۰۵٫۲۹