رئیس هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان از تجهیز و راه اندازی ۴۹ خانه ورزش روستایی در هفته دولت در استان سیستان و بلوچستان خبرداد.
محمد امیر براهویی با اشاره به نگاه ویژه وزارت ورزش و جوانان و ستاد مبارزه با مواد مخدر به کاهش آسیب های اجتماعی در سطح روستاها گفت: در راستای توسعه ورزش روستایی و کاهش آسیب های اجتماعی در سطح روستاهای استان سیستان و بلوچستان ۴۹ خانه ورزش روستایی با اعتباری بالغ بر ۴میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در هفته دولت در استان تجهیز و افتتاح خواهند شد.
رئیس هیئت ورزش روستایی با تاکید بر اهمیت ورزش در کاهش آسیب های اجتماعی افزود: تجهیز و راه اندازی خانه های ورزش روستایی نقش بسزایی در ایجاد قطب های ورزشی در روستاهای هدف و پر کردن اوقات فراغت روستائیان دارد و می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی موثر باشد.
وی اظهار کرد: با توجه به تلاش های اداره کل ورزش وجوانان استان سیستان و بلوچستان تاکنون موفق به افتتاح تعداد ۲۵۶ خانه ورزشی درسطح استان شدیم که تا هفته دولت این تعداد به۳۰۵ خواهد رسید.