• امروز : پنج شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 24 April - 2025
کل پست ها: 73473اخبار امروز : 0
5

حمایت و صیانت از بهبودیافتگان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است

  • کد خبر : 63145
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۶:۰۰

    در جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر مطرح شد: حمایت و صیانت از بهبودیافتگان و خانواده‌های آنان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که در اولویت برنامه‌های حوزه مشارکت‌های مردمی قرار دارد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ محمود آشناگر  در […]

 

 

در جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر مطرح شد: حمایت و صیانت از بهبودیافتگان و خانواده‌های آنان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که در اولویت برنامه‌های حوزه مشارکت‌های مردمی قرار دارد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ محمود آشناگر  در این جلسه ضمن تأکید بر تدابیر ابلاغی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در نشست تخصصی معاونان، مدیران کل ستاد و دبیران شوراهای هماهنگی سراسر کشور در اردیبهشت سال ۹۹ و اشاره به موارد مربوط به حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد اظهار داشت: شبکه‌سازی سمن‌های فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر و حمایت مادی و معنوی از تولیدات صنایع دستی بهبودیافتگان و صیانت از خانواده‌های آنان از اولویت‌های مورد توجه ستاد مبارزه با مواد مخدر است که در حال انجام اقدامات و تدابیر لازم و برگزاری جلسات مربوطه برای محقق شدن این مهم می‌باشیم.


وی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد دستگاه‌های عضو شورا، سمن‌ها و دفاتر تسهیلگری در هفته مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا، سعی کردیم از تبلیغات در فضای مجازی و محیطی نهایت بهره را ببریم.


در پایان ثمینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و رئیس کمیته در جمع بندی مطالب مطرح شده اظهار داشت: بهره‌گیری از ظرفیت سمن‌ها در همه حوزه‌های مبارزه با مواد مخدر مهم و اثربخش است.


وی ادامه داد:  ایجاد احساس مسؤلیت و حساس سازی در مردم (اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر) همچنین نقش سازنده مردم و مشارکت آنها در عرصه مبارزه، به عنوان یک اصل باید مد نظر سمن‌ها قرار گیرد.


معاون استاندار اذعان داشت: شبکه‌سازی سمن‌های حوزه اعتیاد استان به‌عنوان یک ضرورت تا حصول نتیجه باید پیگیری شود و دستگاه‌های متولی بستر را جهت ایجاد یک شبکه فعال فراهم کنند.


رئیس کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، در پایان ضمن تشکر از اهتمام همه دستگاه‌های عضو و سمن‌ها جهت اجرای برنامه‌های سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: هفته مبارزه با مواد مخدر یک فرصت و تداعی‌گر تلاش‌های بی وقفه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه مبارزه با مواد مخدر است که باید هر ساله با برنامه‌ریزی و همکاری همه جانبه نسبت به سالهای گذشته بهتر برگزار شود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۹٫۰۵٫۲۱

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=63145

برچسب ها