• امروز : پنج شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 24 April - 2025
کل پست ها: 73473اخبار امروز : 0
6

انسان با مصرف مواد مخدر؛ بطور تدریجی جسم و روحش می‌میرد

  • کد خبر : 63109
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۷:۰۶

  نماینده هیأت فتوا اهل سنت در شهرستان خنج استان فارس ضمن حرام خواندن خرید و فروش مواد مخدر گفت: انسان با مصرف مواد مخدر؛ بطور تدریجی جسم و روحش می‌میرد و حیات را از دست می دهد. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر محمد عارف ابونجمی در رابطه با حرمت […]

 

نماینده هیأت فتوا اهل سنت در شهرستان خنج استان فارس ضمن حرام خواندن خرید و فروش مواد مخدر گفت: انسان با مصرف مواد مخدر؛ بطور تدریجی جسم و روحش می‌میرد و حیات را از دست می دهد.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر محمد عارف ابونجمی در رابطه با حرمت خرید و فروش و مصرف موادمخدر و داروهای روانگردان گفت: یک حدیث نبوی وجود دارد که اهل سنت و جماعت به آن توجه دارند ، طبق این حدیث، پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: لا ضََرَرَ وَ لا ضِرار یعنی نه کسی میتواند به خودش ضرر برساند و نه کسی میتواند به دیگری ضرر برساند. بنابراین اصولاً ایجاد هر نوع مفسد و هر نوع ضرری در جامعه منتفی است و اگر هر شخصی کاری انجام بدهد که نتیجه آن به ضرر خودش یا دیگران باشد جایز نیست بخصوص یک نفر بخواهد با افیونی چنین کاری کند.


وی ادامه داد: خداوند در قرآن میفرماید «وَ لَا تُلْقُوا بِأَيْدِي كُمْإِلَى التَّهْلُكَةِ» یعنی خود را با دست خود به هلاكت نيفكنيد. از مصادیق بارز این آیه، افیون و موادمخدر هست که انسان با مصرف آن؛ بطور تدریجی جسم و روحش میمیرد و حیات را از دست می دهد.


نماینده هیأت فتوا اهل سنت در شهرستان خنج افزود: همچنین داروهای روانگردان عقل را مختل می‌کنند که از حکم خمر و مشروبات الکلی تبعیت می کند. پیامبراکرم (ص) می فرماید: «کُلُّ مُسکَرٍ خَمرٌ وَ کُلُّ خَمرٍ حَرام» هر چیزی که حواس انسان را پرت کند و عقل انسان را زایل کند -یعنی به عمد انسان کاری کند که عقلش را از دست بدهد کار ناشایستی انجام داده است- حرام است و هر چه مصرف آن ضرری برای انسان و جامعه داشته باشد، خرید و فروشش هم حرام است. خرید و فروش چیزهایی حلال است که نفعی برای فرد و جامعه داشته باشد.


ابونجمی در ادامه مهمترین راهکار برای از بین بردن این آسیب اجتماعی را کم کردن غم و غصه مردم بوسیله تأمین مایحتاج آنان برشمرد و بیان کرد: غم و غصه، افسردگی را به دنبال دارد و این باعث میشود مردم و خصوصاً جوانان به مصرف این مواد روی بیاورند.


وی در ادامه بر مبارزه با عاملان مواد مخدر تاکید کرد تا مردم به راحتی به این مواد دسترسی پیدا نکنند و گفت: هر چند با پر کردن اوقات فراغت مردم و فراهم کردن امکانات مادی و معنوی در حوزه تربیت بدنی هم می توان مردم را از این مواد دورکرد.


نماینده هیأت فتوا اهل سنت در شهرستان خنج بر آگاه کردن مردم از ضررها و آسیب های اعتیاد تاکید کرد و افزود: پیامدهای اعتیاد در آینده گریبان مصرف کنندگان آن را می گیرد اگر مردم بدانند که مصرف این مواد زندگی را به کام خود و نزدیکانشان تلخ میکند طبیعی است که کمتر به مواد روی می آورند.


ابونجمی در پایان گفت: باید با مهربانی و همدلی، درصدد رفع مشکلات معتادان جامعه باشیم تا به زندگی عادی برگردند و موجبات شرمندگی و سرافکندگی آنان را را فراهم نکنیم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۹٫۰۵٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=63109

برچسب ها