دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي از برگزاري اختتاميه سومين جشنواره دانشآموزی نوجوان سالم در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در آیین اختتاميه سومین جشنواره دانشآموزی نوجوان سالم که با حضور مسوولان استانی در آموزش و پرورش استان برگزار شد، با بیان اینکه در عصر کنونی که بخش عظیمی از دنیای نوجوانان و جوانان را فناوریهای نوین و فضای مجازی تشکیل میدهد باید بین ارزشهای دینی و این فناوریها ارتباطی مسالمت آمیز برقرار كرد تا فرزندانمان را از آسیبهای اجتماعی و جنگ نرم دشمن مصون داریم، لذا باید با برنامههای منسجم و کارساز برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان چارهای بیندیشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید فضای خانوادهها برای تربیت و پرورش فرزندان مصونسازی شود، افزود: والدین باید با تقویت و تکریم نوجوانان، از سرزنش و تحقیر شخصیت نوجوانان بپرهیزند.
دبير شوراي هماهنگي استان با اشاره به اینکه ردپای دشمن را در جنگ نرمی که علیه جوانان و نوجوانان این کشور آغاز کرده باید رصد کنیم، متذکر شد: علیرغم تمامی فشارهای نظام سلطه، نظام جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی ملت ایران، تمامی معادلات استکبار جهانی را بهم ریخته است، با این حال دشمن به دنبال فرصتی برای نابودی ارزشهای اسلامی ملت ایران است.
نصرتي با تاکید بر اینکه اعتیاد و مواد مخدر یکی از ابزارهای خطرناک دشمن در صحنه جنگ نرم علیه جوانان و نوجوانان کشور است، اظهار کرد: ۱۷۰ کشور و در مجموع ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار بلای خانمان سوز مواد مخدر هستند.
وی با اشاره به اینکه باید شیوههای صیانت از فرزندان خود را از مواد مخدر و اعتیاد را در سبک زندگی قرار دهیم، یادآور شد: نقش خانوادهها و آموزش و پرورش در تربیت و پرورش نوجوانان و جوانان بسیار تعیینکننده است.
نصرتی بیان کرد: برخی خانوادهها به دنبال تربیت واقعی فرزندان خود نیستند و افرادی که اکثرا گرایش به بزهکاری دارند در چنین خانوداههایي پرورش مییابند.
وی با تاکید بر اینکه باید به صورت جدی جوانان و نوجوانان خود را در برابر اعتیاد به مواد مخدر مصون داریم، خاطر نشان کرد: سایه شوم مواد مخدر در جامعه تا تار و پود خانوادهای را ویران نکند، از کانون خانواده دست نمیکشد.
همچنين معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: اگر بخواهیم از آسیبهای اجتماعی پیشگیری کنیم و فرهنگسازي آن در جامعه اتفاق بیافتد باید بسترسازی مناسب انجام گیرد كه سر منشأ آن مدارس و نظام حوزه تعلیم و تربیت است.
صادقي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به هجمهی عظیمی از آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای گفت: این تهدیدها مسئولیت ما را بیش از پیش خطیر میسازد تا برنامهریزی مناسبی داشته باشیم و از جوانانمان در برابر این آسیبها حفاظت کنیم تا جامعهای سالم و جوانانی پرشور داشته باشیم و از معلمان، ورزشکاران و هنرمندان خواست تا آستین همت بالا بزنند و در موفقیت این طرح یاریگر مسئولین باشند.
وي افزود: جشنواره نوجوان سالم برای سومین سال است که در مقطع متوسطه اجرا میشود با این تفاوت که امسال علاوه بر دانشآموزان و همکاران، اولیاء نیز شرکت كردهاند.
وی ادامه داد: در این طرح دانشآموزان به صورت گروهی در رشتههای نقاشی، روزنامه دیواری، عکاسی، فیلم کوتاه و مقالهنویسی و اولیا نیز در بخش مقالهنویسی میتوانستند شرکت كنند.
صادقی افزود: تعداد ۳۴۵۵ در ۶۵۰ اثر از ۳۳ ناحیه و منطقه استان در طرح مشارکت داشتند که بعد از داوری توسط همکاران آثار برگزیده انتخاب و امروز در این جشنواره از نفرات برگزیده تجلیل شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۳٫۱٫۱۶